Golfissa Barber toisen kierroksen jälkeen 7. sijalla

Golfin toisena kilpailupäivänä David Barber paransi selvästi edellisen päivän tuloksesta ja kiersi 18 reikää tulokseen +4 (74 lyöntiä). Kentän ihannetulos oli 70. David Barber sai hallittua oman pelinsä hyvin ja löi hyvin läpi kierroksen. Yhteistulokseksi tuli +24 164 lyönnillä kahden kierroksen jälkeen ja sijoittui 7. sijalle.

Waltteri Waris pelasi yleensä ottaen hyvin mutta muutamissa kohdissa lyöntipeli ei sujunut toivotun lailla, lopulliseksi tulokseksi tuli +16 (86 lyöntiä), yhteistulos +34 (174 lyöntiä). Sijoitus oli jaetulla sijalla 10. sijalla hollantilaisgolfaajan kanssa.

Arvonnassa kävi näin että Waris voitti 10. sijan ja hollantilaisgolfaaja 11. sijan. Täten Waris kohtaa Barberin neljännesvälierässä. Tämän parin voittaja jatkaa kisaurakkaansa kahdeksan parhaan joukoon ja häviäjän osalta turnaus päättyy siihen.

Saksalainen Allen John lähtee reikäpelikilpailuun ykköspaikalle. John hurjasteli eilen uuden kenttäennätyksen -2 (68 lyöntiä) ja tänään saksalainen pisti uuden vaihteen silmään lyömällä -7 (63 lyöntiä), joka on luonnollisesti uusi kenttäennätys.

Golfin toisen kierroksen tulokset

Golfin reikäpelin ottelukaavio

Julkaistu 22.7.2017.