SKUL:n Liittokokous 2018 – Ennakkotiedote

ARVOISAT SKUL:N JÄSENSEURAT JA LAJIJAOSTOT,

SKUL:n sääntömääräinen seuraseminaari ja liittokokous pidetään 14.-15.4.2018 Rovaniemellä, Sokos hotelli Vaakunassa, os. Koskikatu 6. Liittokokouksen isäntänä toimii KREME.
Seuraseminaari aloitetaan lauantaina klo 10:00 ja iltapäivällä/illalla käydään yhdessä seurojen edustajien kanssa läpi liiton uudet strategia, visio sekä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo -ohjelma. Liittokokous alkaa sunnuntaina klo 9:30.

Toivomme seurojen lähettävän mahdolliset evästykset liittokokoukselle 13.3. mennessä liittoon. Varsinaisen liittokokouskutsun ja kokousasiapaperit lähetämme Teille noin kolme viikkoa ennen liittokokousta.
Liittokokouksen esityslistalla on sekä puheenjohtajan että hallituksen jäsenten vaali.
Hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Eetu Keski-Levijoki, Juha Vahtera ja Esa Toom.

Viime vuonna aloitettuun uuteen tapaan lähetämme liiton toimintakertomuksen 2017 ja toimintasuunnitelman 2019 teille tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi maaliskuun puolivälissä, viimeistään kolme viikkoa ennen liittokokousta.
Varsinainen liittokokouslehti painatetaan liittokokouksen jälkeen, mahdolliset esiin tulleet korjaukset huomioon otettuna.

Toivomme jokaisen jäsenseuran tarkistavan, että olette lähettäneet vuosien 2016 ja 2017 toimintakertomuksenne liittoon ja että jäsenmaksunne on suoritettu.
Toivomme Teidän merkitsevän toimintakertomukseenne myös jäsentiedot kategorisoituna: alle 13 v, 13-19 v, 20-35 v, 36-65 v ja yli 65 v sekä sukupuolijakaumat. Kyseiset tiedot menevät vuosittain Opetus- ja Kulttuuriministeriölle tehtävään hakemukseen.

Kokousedustajien majoitusta varten on hotelli Vaakunasta varattuna huonekiintiö:
1hh 85€/huone/vrk ja 2hh 100€/huone/vrk.
Varaukset suoraan hotellista: vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi, viimeistään 22.3.
Kiintiön varaustunnus: SKUL2018.

Liitto korvaa matkakulut liittokokoukseen yhdelle edustajalle /seura, halvimman kulkuneuvon mukaisesti. Poikkeuksellisista syistä liitto voi korvata muun tavan, mikäli asiasta on sovittu etukäteen. Liiton hallitus on päättänyt kustantaa 13.-14.4. välisen yön seuroille, koska 14.4. yhteydet Rovaniemelle ovat heikohkot aamupäiväksi. Näissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä liittoon (kristian.lantto@skul.org)  mahdollisimman pian.

Yhteistyöterveisin,

Kristian Lantto
puheenjohtaja

X