SKUL:n liikuntakoordinaattorin esittely ja kyselylomake

KYSELYLOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeY1PC-ZRihQLw-b73GbR8tRMQYxl1o31ygPDkqlrqQBsQww/viewform

Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry:n hallitus on päättänyt marraskuussa 2017 pidetyssä kokouksessaan etsiä liikuntakoordinaattoria tarkoituksenaan kartoittaa ja kehittää SKUL:n liikunnanohjausta ja leiritoimintaa. Tehtävä on osa-aikainen työ määräajan verran eli 1.1.2018 – 30.6.2018. Vuoden 2017 lopulla henkilökartoituksen tuloksena tehtävään valittiin Nelli-Sofia Tarvajärvi.

Tarvajärvi esittelee työtään videossa ja alla on käännös suomenkielelle.

”Hei!

Tässä on Suomen Kuurojen Urheiluliiton uusi liikuntakoordinaattori. Nimeltäni olen Nelli-Sofia Tarvajärvi. Viittomanimeni on tällainen.

Liikuntakoordinaattorin tehtävään kuuluu paljon erilaisia töitä. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla toimivien liikuntaohjauksien koordinointia ja suunnittelua. Minun on myös otettava selvää koko Suomessa asuvien viittomakielisten liikuntapalveluiden tarpeista. Myös erilaisten kurssien ja leirien suunnittelu kuuluu työhöni. Eli toivottavasti tavataan jossain, urheiluseurat ja –ihmiset! Jos teillä on jotain mielessänne, esimerkiksi toiveita/palautteita/ideoita, voitte ottaa yhteyttä vapaasti minuun, Nelli-Sofiaan (nelli-sofia.tarvajarvi@skul.org).

Yksi pieni pyyntö teiltä, meillä on kysymyslomake, jolla kartoitamme viittomakielisten liikuntapalvelujen toteutumista koko Suomessa ja miten voimme tarjota liikuntapalveluita entistä monipuolisemmin ja kattavammin.

Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa alueellanne olevaan viittomakieliseen liikuntaohjauspalveluun vastaamalla kyselyyn ja halutessanne voitte myös osallistua 100 euron arvoiseen urheiluliikkeen lahjakortin arvontaan. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti helmikuun alussa 2018. Kysely päättyy 31.1.2018.”

KYSELYLOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeY1PC-ZRihQLw-b73GbR8tRMQYxl1o31ygPDkqlrqQBsQww/viewform

Julkaistu 22.12.2017 ja muokattu viimeksi 6.2.2018.