Golfin kuntolomaviikot 2012

Asiakkaiden valinnassa on avustuslain 15§ mukaisesti otettava huomioon sosiaaliset, terveydelliset tai taloudelliset syyt sekä aiemmin myönnetyt lomajaksot.

Kuntolomat toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry, Urheiluopisto Kisakeskus ja Ruukkigolf.

Näiden Kuntolomien painopiste on terveysliikunta ja lajina Golf koska laji sopii kaikille. Loman aikana voi suorittaa itselleen greencardin tai ainakin osioita sen suorittamiseen. Lisäksi niille jotka ovat lajissa jo pidemmällä annetaan asiantuntijan Pro:n opetusta jotta oma lajitekniikka paranee.
Tämän lisäksi loman ohjelmaan sisältyy sopivasti muuta liikuntaa ja tietoinfoa terveyden ylläpitämisestä.

Ohjelma rakennetaan osanottajien mukaan perus-, jatko- ja pelikurssi muotoon.

Tarjolla tulee olemaan kolme vaihtoehtoa, valitse niistä sinulle sopivin ja loput varalle siinä järjestyksessä mikä sinulle sopii. On tärkeää että laitat myös vaihtoehdot hakulomakkeeseen. Parannat mahdollisuuksia päästä mukaan, koska jokaiselle jaksolle on ylärajana 25 henkilöä.

1. 13. – 18.5.2012
2. 17. – 22.6.2012
3. 12. – 17.8.2012

Yleisinfo Kuntolomista ja yhteistyökumppaneista.
Lue lisää

Hakulomake jonka voi täyttää omalla tietokoneella ensin ja tulostaa sitten, ja allekirjoittaa ja lähettää ohjeiden mukaan postin välityksellä. Lomake tulee olla perillä 1.4.2012 mennesä.
Kuntoloma hakulomake tässä.
Jokaiselta hakijalta pyydetään lisätietoja ohjelman toteuttamisen takia. Samassa lomakkeessa voit myös ilmoittaa omat mahdolliset ruokaallergiat. Lomake vain niiltä jotka lopullisesti osallistuvat Kuntolomalle.
Lomake tässä.

Jokainen huolehtii tulkkitilauksesta.

Avainsanat
X