Tapahtumakalenteri

Anna jokaiselle mahdollisuus osallistua! 🙏

⚽️ Urheiluleiritoiminta on tärkeää ja merkityksellistä lapsille ja nuorille.

⛷️Leirillä nuoret saavat korvaamatonta vertaistukea joka ei ole jokapäiväistä tai itsestäänselvyys.

🏒Suomen Kuurojen ...Urheiluliiton lasten ja nuorten urheiluleirejä järjestetään 2–3 kertaa vuodessa, ja nuoret odottavat kovasti leireille pääsyä.

🏃‍♀️Lahjoita pitkänä perjantaina avautuvassa kampanjassamme. Pienikin summa on tärkeä ja madaltaa lasten omavastuusummaa.

🍀 Tue kertalahjoutuksena MobilePaylla numeroon 83000.
(Lupanumero RA/2020/1003)

Maanantaina 25.3.2024 järjestettiin Reilun kilpailun koulutus SUEKin kouluttaja Susanna Sokan vetämänä. Koulutus on pakollinen kaikille SKULin arvokisoihin lähteville urheilijoille. Koulutuksessa paikalla Sporttitalossa ja etänä mukana oli yhteensä lähes 35 urheilijaa ja toimihenkilöä. ...Koulutuksen aikana tehtiin demo-dopingtesti, jossa päästiin seuraamaan testiprotokolla ja miten testi suoritetaan oikein. Kuvitteelliseen testiin pääsi urheilija Sara-Elise Ruokonen, jolla on kokemusta oikeastakin testitilanteesta.
SKUL järjestää reilun kilpailun koulutuksia vuosittain. Koulutukset ovat puhutulla suomen kielellä ja viittomakielellä.

Liittona kannustamme kaikkia käymään koulutukset #puhtaastiparas ja #reilustiparas verkkokoulutuksinakin; ne löytyvät SUEK:n sivuilta www.suek.fi. Verkkokoulutukset voi opiskella suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

@puhtaastiparas

AMMUNTA:
Klaus Tupi voitti SM-hopeaa ilmapistoolin SM-kilpailussa.

Turun Seudun Ampujat (TSA) järjesti SM-kilpailut Turussa Kupittaan urheiluhallin sisäampumaradalla. 22-24.3.2024. Lajeina oli 10m ilmakiväärin ja -pistoolin henkilökohtaiset kilpailut, sekä joukkueiden ...SM-kilpailut. Kilpailuihin osallistui noin 400 ampumaurheilijaa.

23.4.2024
10 metrin ilmapistoolin SM-kilpailut:
Peruskilpailussa TSA:n Klaus Tupi sijoittui kuudenneksi 42:sta osallistujasta, ja 8 ampujaa pääsi finaaliin.
Finaalissa Klaus Tupi sijoittui toiseksi 1,8 pisteellä erolla voittajaan.
(peruskilpailut 560-13x, finaalissa 235,7)

Samassa kilpailussa Mikkelin Ampujat MA:n Jenni Rytkönen sijoittui 22:nneksi tuloksella 516-7x (naisten sarjassa oli 29 osallistujaa).