Kuka pussittaa tarkimmin Turussa?

Turun Samppalinnan palloiluhallissa (Itäinen Pitkäkatu 45, Turku) pelataan tulevana lauantaina 19.9.2020 salibandyn Suomen mestaruudesta. Kaksien edellisten kisojen mestariksi on kruunattu Wankat Vantaalta, jolla on ollut ulkomaalaisvahvistuksineen aina kova nippu – tänäkin vuonna vantaalaiset ovat naaranneet esittelykelpoisen nipun kisoihin. Heron dynastian jälkeen mikään seura ei ole napannut kolmea mestaruutta putkeen, vantaalaisilla on triplaan oiva sauma tänä vuonna. Mikä on koti-isännän, Valppaan pelillinen anti Samppalinnan tahmaisella matolla? Herolla on varmasti välivuoden jälkeen sanansa sanottavana mitalien värejä jaettaessa. Neljänneksi joukkueeksi ilmoittautui alunperin Jalo, mutta koronatilanteen vuoksi seura perui tulonsa SM-kisoihin.

Naiset pelaavat myös SM-arvosta ensimmäisen kerran kolmen joukkueen voimin, kun Hero, Valpas ja Wankat osallistuvat turnaukseen. Toivottavasti saamme seurata naisten osalta SM-arvosta myös säännöllisesti tulevina vuosina.

Kuka kesyttää 26 reikäisen muovipallon kätevimmin? Kenellä on liukkaimmat tossut koronakevään jälkeen? Näet ja koet nämä kaikki Turun Urheilupuiston laitamilla sijaitsevassa palloiluhallissa lauantaina.

Kilpailunjohtajana toimii Heli Romu ja järjestävänä kisaisäntänä on Valpas.

Tervetuloa Turkuun!

 

OTTELUOHJELMA:

M = miehet, N = naiset

Peliaika 3 x 15 min juoksevalla peliajalla. Pelin kolmannen erän kolme viimeistä minuuttia ovat tehokasta peliaikaa.

9.30 Valpas-Hero M

10.30 Wankat-Jalo M

11.30 Valpas-Hero N

12.30 Jalo-Valpas M

13.30 Hero-Wankat M

14.30 Hero-Wankat N

15.30 Jalo-Hero M

16.30 Valpas-Wankat M

17.30 Wankat-Valpas N

Joukkueiden kokoonpanot löytyvät tästä linkistä: SM-salibandy2020

X