LASTEN JA NUORTEN URHEILULEIRIT 2015

SKUL:n ja Kuurojen liiton yhteistyössä järjestämille leirille voi hakea täyttämällä hakulomakkeen www-osoitteessa www.kuurojenliitto.fi/hakulomakkeet tai ottamalla yhteyttä nuorisosihteeriin, nuorisosihteeri@kuurojenliitto.fi, tekstiviesti/3G 044 7417254

Haemme myös työntekijöitä kursseille ja leireille. Työhakulomake löytyy Kuurojen Liiton www-sivuilta.

NUORET

Laskettelumatka Rukalle 18.–22.2.2015

Paikka: Rukatunturi, Kuusamo

Kohderyhmä: 13–17 -vuotiaat

Hinta: 170 euroa sisältää bussikuljetuksen, majoituksen, ruokailut (aamupala, päivällinen ja iltapala) sekä kolmen päivän laskettelulipun. Reittinä on Helsinki-Jyväskylä-Kuusamo

Sisältö: Laskettelun lisäksi yhdessä kaikenlaista mukavaa hauskanpitoa ja yhdessäoloa.

Bussikuljetus lähtee Helsingistä keskiviikkoillalla ja läpi yön kohti Rukaa.

Laskettelumatka on Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry:n järjestämä leiri, jonka järjestämisessä ovat mukana Kuurojen Liitto ry, Kuuloliitto ry ja LapCI ry

Hakuaika päättyy: 8.1.2015

 

Junioreiden urheiluleiri 20.–25.7.2015

Paikka: Vierumäki

Kohderyhmä: 12–17 -vuotiaat

Hinta: 200 euroa (sisaruksille 50 € alennus)

Sisältö: Suosittu urheiluleiri tuo kaikille mielihyvää, iloa, uusia kavereita, uusia liikuntakokemuksia ja kivaa yhdessäoloa. Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa kaikki voivat osallistua lajeihin oman tasonsa mukaan ja viettää aikaa kivassa porukassa hikoillen.

Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry:n järjestämä leiri, jonka järjestämisessä ovat mukana Kuurojen Liitto ry, Kuurojen Palvelusäätiö/Junioriohjelma, Kuuloliitto ry ja LapCI ry.

Hakuaika päättyy: 1.6.2015

 

LAPSET

Lasten urheilullinen viikonloppuleiri 28.–30.8.2015

Paikka: Vierumäki

Kohderyhmä: 7-12 -vuotiaat

Hinta: 85 euroa (sisaruksille 25 € alennus)

Sisältö: Leiri tarjoaa liikunnallisia elämyksiä ja mahdollisuuden tutustua useisiin eri urheilu- ja kuntolajeihin. Leirin ohjelma on suunniteltu niin, että kaikki voivat osallistua oman tasonsa mukaan.

Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry:n järjestämä leiri, jonka järjestämisessä ovat mukana Kuurojen Liitto ry, Kuurojen Palvelusäätiö ry, Kuuloliitto ry ja LapCI ry.

Hakuaika päättyy: 5.7.2015

 

NUORET AIKUISET

Laskettelumatka Åreen 1.-6.4.2015

Paikka: Åre, Ruotsi

Kohderyhmä: Yli 18 vuotiaat

Hinta: 280 euroa (sisältyy bussikuljetus, laivaliput, majoitus ja kolmen päivän laskettelupäivät).

Sisältö: Laskettelumatka on tarkoitettu yli 18 vuotiaille nuorille aikuisille.

Kiva porukka lähtee laskettelemaan Ruotsin Åreen, joka on pohjoismaiden suurin laskettelukeskus. Tehdään yhdessä kaikenlaista mukavaa rentoutumista myös laskettelun jälkeen.

Reittinä Tampere – Helsinki – Turku – Tukholma – Åre ja takaisin. Laskettelumatka on Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry:n ja nuorisotyön järjestämä tapahtuma.

Hakuaika päättyy: 1.2.2015

 

X