Liiton liikuntatoiminta koronaepidemian aikana

Vaikka koronaepidemia rajoittaa merkittävästi suomalaisten liikkumista, liitto haluaa tarjota viittomakielisille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa hallituksen asettamien rajoitteiden puitteissa. Fyysisen aktiivisuuden ylläpitäminen näinä aikoina on tärkeää sekä fyysisen että mielenterveyden kannalta.

Liikuntakoordinaattorimme Nelli-Sofia Tarvajärvi huolehtii liiton liikuntatoiminnan ylläpitämisestä koronaepidemian aikana. Postaamme liikuntavinkkivideoita sosiaalisen median kanavillamme viikottain ja videoiden sisällöt vaihtelevat viikosta toiseen. Videomme ovat helposti sovellettavissa, sillä ohjeita voi toteuttaa melkein missä tahansa. Lisäksi videomme ovat viittomakielisiä ja tekstitettyjä, joten ne ovat kaikille saavutettavia.

Asiakkaiden toiveesta lähetämme myös kaksi livelähetystä tiistaina 31.3. Ensimmäinen livelähetys (tuolijumppa) alkaa klo 14 ja toinen (villasukkajumppa) klo 18. Tuolijumppa soveltuu kaikille siitä kiinnostuneille, mukaan lukien seniorit. Villasukkajumppa soveltuu puolestaan peruskunnon omaaville henkilöille. Lisätietoja livelähetyksistä löydätte sosiaalisen median kanaviltamme:

  • Facebook: @suomenkuurojenurheiluliitto
  • Instagram: skul1920

Meillä on myös tällä hetkellä #skultaukojumppa -kampanja. Kampanjan tarkoituksena on muistuttaa ihmisiä taukojumpan tärkeydestä. Etätöitä tehdessä taukojumppa unohtuu helposti ja paikoilleen jämähdetään tuntikausiksi. Jokainen voi osallistua kampanjaan:

  1. ottamalla kuvan ja/tai videokuvaa taukojumpastaan,
  2. julkaisemalla sen instagramissa tägin #skultaukojumppa kera
  3. ja mainitsemalla liiton, eli @skul1920.

Vaihtoehtoisesti kuvan ja/tai videokuvan voi myös lähettää liiton sähköpostiosoitteeseen sporttitalo@skul.org, jolloin julkaisemme materiaalisi sosiaalisen median kanavillamme. Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan tähän kampanjaan!

Haluamme vielä erikseen painottaa, että noudatamme THL:n ja Suomen hallituksen suosituksia ja määräyksiä liikkumisen suhteen. Muistakaa huolehtia terveydestänne, säilyttää turvallinen välimatka muihin ihmisiin ja sairaana ei tule harrastaa liikuntaa.

Iloisia liikuntahetkiä!

 

X