Mestaruuspokaalit lähtivät Heron ja Wankkojen matkaan

Viime viikonloppuna kilpailtiin kuurojen salibandyn Suomen mestaruudesta. Aurinkoiseen Turkuun kerääntyi kuusi joukkuetta eri jäsenseuroista. Miesten puolella mestaruudesta taistelivat Hero, Valpas ja Wankat. Jalo vetäytyi turnauksesta viime hetkellä ja siitä seurasi automaattinen luovutusvoitto (0-5) kaikille paikallaoleville joukkueille. Naisten mestaruudesta kilpailtiin ensimmäistä kertaa ja siihen osallistuivat Hero, Valpas ja Wankat.

Turnauspäivä sujui muitta mutkitta ja pelit pelattiin hyvässä hengessä. Miesten mestaruuden veivät Wankat kolmatta kertaa putkeen. Naisten mestaruuden nappasi puolestaan koko turnauksen hallinnut Hero. Lopulliset sijoitukset ovat seuraavanlaiset:

MIEHET

  1. Wankat
  2. Valpas
  3. Hero

NAISET

  1. Hero
  2. Wankat
  3. Valpas

Tarkempiin tulostietoihin pääset tästä. Arvokkaimman pelaajan palkinnon saivat Wankkojen Saku Lehtonen (7+2) ja Heron Nea Konttinen (13+1). Molemmat pelaajat olivat avainasemassa mestaruuksien ratkomisessa.

Kilpailunjohtaja Heli Romu kommentoi turnausta seuraavanlaisesti: ”Kaiken kaikkiaan turnaus sujui hienosti ja kilpailut käytiin hyvässä hengessä. Pelillinen taso oli hieman alhaisempi viime vuosiin verrattuna, lieneekö koronakevät syynä. Oli muuten hienoa nähdä naisten pelaavan ja toivon jatkoa naisten SM-salibandylle. Lisäksi oli mukava nähdä uusia kasvoja kentällä.”

Liitto kiittää Valpasta turnauksen järjestämisestä ja vapaaehtoisille avusta.

X