OKM:n seuratuki haettavissa 13.11.-18.12.2020

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuki lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien edistämiseen on haettavissa 13.11.-18.12.2020! Se on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa. Sen avulla on mahdollista kokeilla innovatiivisia toimintamalleja ja lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta. Seuratuella voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilla voi tutustua tarkemmin seuratuen hakuohjeisiin: https://minedu.fi/-/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

Haku tapahtuu sähköisesti Suomisportissa 13.11. alkaen. Hakemusta voi muokkailla ja tallentaa kaikessa rauhassa sähköisessä ympäristössä hakuajan puitteissa. Hakuaika päättyy 18.12.2020 klo 16.15.

Järjestötyöntekijä ohjeistaa urheiluseuroja perehtymään hakuohjeisiin kunnolla ja panostamaan hakemuksen tekemiseen, jotta seuran suunnitelmat ja tavoitteet välittyvät selkeästi hakemusten arvioitsijalle. Hän muistuttaa myös hakemuksen toimittamisesta ajoissa, sillä OKM ei vastaanota hakemuksia määräajan umpeutumisen jälkeen. Tukea ja apua hakemuksen laatimiseen sekä kehittämisideoihin saa järjestötyöntekijältä, Teresa Tiaiselta.

 

X