SKUL ja Perustava yhteistyöhön

Suomen Kuurojen Urheiluliiton keilailujaosto on solminut vuoden kestävän yhteistyösopimuksen suomalaisten rakennusten perustuksia ja betonirunkoja suunnittelevan ja toteuttavan rakennusalan konsernin Perustavan kanssa. Sopimuksen tarkoituksena on tukea Suomen kuurojen keilailumaajoukkueen toimintaa.

Perustavan markkinointipäällikkö Valtteri Karjula tunsi liiton entuudestaan ja katsoo yhteistyösopimuksen tarjoavan hyvät edellytykset yhteistyön syventämiselle:

”Perustavalla halutaan olla tukemassa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti seuroja, tahoja tai tekijöitä, joiden kanssa jaamme saman arvomaailman. Tähän yhteistyöhön sain sisäisesti meiltä kannustusta ja senkin vuoksi siihen oli helppo lähteä mukaan. Samaan aikaan saamme paljon erilaisia sponsorointipyyntöjä, mutta monessakin mielessä yhteistyö juuri SKUL:in kanssa on meille tärkeää. Olemme kulkeneet heidän matkassa jo pidemmän ajan ja tunnemme hyvin toistemme tavat. Näistä lähtökohdista on mukava lähteä rakentamaan yhä syvempää tuttavuutta.”

”Suomen Kuurojen Urheiluliitto on tyytyväinen, että Perustava tukee liiton keilailumaajoukkueen toimintaa ja toivoo pitkäaikaista kumppanuutta jatkossakin”, pohtii liiton puheenjohtaja Jari Malkamäki.

Keilailujaoston vetäjä Jani Toivanen iloitsee yhteistyösopimuksesta. ”On tosi hienoa, että Perustava on kiinnostunut yhteistyöstä meidän kanssamme”, kertoo Toivanen. Perustavan tarjoaman tuen myötä keilailujaosto on tilannut maajoukkueelle uusia harjoituspaitoja. Ne käytetään avoimilla leirillä ja maajoukkueen harjoitusleireillä.

www.perustava.fi

X