Teresa Tiainen valittiin liiton järjestötyöntekijäksi

Liiton hallitus kokoontui perjantaina 1.11. ja päätti esityksen perusteella valita Teresa Tiaisen, 23, liiton järjestötyöntekijäksi. Tiainen aloittaa työssään 13.1.2020 ja pääasiallisena toimipaikkana on Sporttitalo Helsingissä.

Tiainen on valmistunut Humanistisesta ammattikorkeakoulusta yhteisöpedagogiksi tänä vuonna ja työkokemusta Tiainen on kerryttänyt muun muassa sisäministeriössä.

Järjestötyöntekijän paikkaa haki yhteensä 12 henkilöä, joista liiton hallitus valitsi neljä haastatteluun.

– Koen, että tämä työpaikka on luotu juuri minua varten. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi, joten on hienoa päästä hyödyntämään osaamistani järjestötyössä. Olen motivoitunut työskentelemään liikunnan parissa, sillä liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Odotan tulevilta vuosilta uusia haasteita ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tavoitteenani on viedä SKUL uusiin sfääreihin yhdessä liikuntakoordinaatorin ja toiminnanjohtajan kanssa, asettelee Tiainen tavoitteitaan liitossa.

– Olen iloinen siitä, että meillä oli mahdollisuus saada aktiivinen, kielitaitoinen ja kouluttautunut työntekijä tukemaan liiton kehittymistä. Uskon, että uuden työntekijän myötä liitto ottaa vielä pari askelta eteenpäin ja vahvistaa näin osaamistaan kaikilla toimialueilla. Olemme korostaneet yhteistyötä ja verkottumista tänä vuonna. Taitavalla työntekijällä pystymme verkottumaan entistä aktiivisemmin ja tätä kautta saamaan kohderyhmällemme entistä laadukkaammat olosuhteet harrastaa liikuntaa, pohtii toiminnanjohtaja Keski-Levijoki.

Avainsanat
X