TULOKSET: SM-KILPAILUT

Frisbeegolfin mestaruuspokaali matkaa Turkuun

Tässä he ovat – tuoreet Suomen mestarit 2022! Turun Valpas järjesti 7. kuurojen SM-frisbeegolfkilpailut Aninkaisten frisbeegolfpuistossa. Osallistujia oli yhteensä kaiken kaikkiaan 22 ympäri Suomea. Kisaviikonloppu oli isäntäseuralle Valpaalle voitollinen, sillä

Read More »

Salibandyn SM- turnaus Kouvolassa 2.4.2022

Woikkiksen viittomakieliset ry:n liikuntajaosto sai kunnian olla kuurojen salibandyn SM- turnauksen isäntänä tänä keväänä. Turnaukseen osallistuivat kolme miesten joukkuetta; Helsingin Hero, Jyväskylän Jalo ja Turun Valpas. Viime vuoden mestarijoukkue, Vantaan

Read More »

Kuurojen SM Futsal 2021 pelattiin Lempäälässä

Kuurojen SM Futsal–kilpailut järjestettiin jo 11. kerran Tampereen Uljas isännöidessä turnausta. Suomen mestaruuden vei isäntäseura Tampereen Uljas, toiseksi sijoittui Jyväskylän Jalo ja kolmanneksi Helsingin Hero. Kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi nimettiin Marko