Unelmien liikuntapäivää vietetään äitienpäivänä 10.5

Sunnuntaina 10.5 vietetään Olympiakomitean koordinoimaa Unelmien liikuntapäivää. Päivän tarkoituksena on innostaa eri-ikäisiä liikkumaan ja löytämään itselle sopivat tavat liikkua lajikokeilujen ja yhdessä tekemisen kautta. Tapahtumien järjestämiseen osallistuvat kunnat, koulut ja päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri Suomea.

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä toteutetaan sosiaalisen median kampanjana vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Tavoitteena on innostaa ihmisiä jakamaan somessa, miten liikkuvat erilaisissa olosuhteissa. Tunnisteella #unelmienliikuntapäivä löydät erilaisia liikkumaan kannustavia sisältöjä kuten liikuntavinkkejä, kuvia ja kotivideoita.

Osa jäsenseuroistamme osallistuu somekampanjaan, joten heidän kanaviaan kannattaa seurata tiiviisti tämän viikonlopun aikana. Löydät kenties itsellesi sopivat tavat liikkua! Muistathan jakaa kuvasi tai videosi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Voit myös osoittaa tukesi urheiluseurallesi tägäämällä eli merkitsemällä urheiluseurasi julkaisuun.

Etkoilut alkavat jo torstaina 7.5 klo 19.05 TV2:ssä, kun Yle Olohuoneessa vietetään Unelmien liikuntailtaa. Lähetyksessä nähdään tunnettuja urheilunimiä ja uppoudutaan liikunnan maailmaan. Ohjelmatekstitys tulee tv-uusintaan maanantaina 11.5 klo 13.35. Sen jälkeen lähetys on katsottavissa myös Yle Areenassa.

Liikunnallista viikonloppua!

Lisää tietoa Unelmien liikuntapäivästä löydät Olympiakomitean kotisivuilta tai googlettamalla ”Unelmien liikuntapäivä”.

X