Uuden energian liitto

Kevään edetessä kohti kesää kasvit heräävät talvipakkasiltaan ja saavat energiaa yhä lämpenevistä päivistä. Kasvit näyttävät energiamahtinsa kukkimalla sykleittäin. Energiaa tuotetaan muuallakin kuin kasvitieteellisesti, sillä maailma muuttuu jatkuvasti ja muutoksiin tulee vastata. Liittomme on osittain aloittanut oman muutostyönsä jo parin viime vuoden aikana, kun liiton pitkäaikaiset työntekijät ovat jättäneet tehtävänsä. Konkreettisin harppaus muutostyössä on tapahtunut viime vuonna, kun liitto palkkasi Nelli-Sofia Tarvajärven.

 

Liiton liikuntakoordinaattorina Tarvajärvi on tehnyt valtaisan hyvää työtä energisellä ja myönteisellä olemuksellaan. Tarvajärvi on aktiivisesti käynyt urheiluseurojen ja eri kaupunkien liikuntapalveluiden luona. Tämän Tarvajärven aktiivisen ja välittävän otteen kautta urheiluseurojen ja kaupunkien liikuntatarjonta on kasvanut entisestään ja profiloitunut eri lailla kuin aiempina vuosina. Parasta tässä on, että liikuntatarjonta tulee laajenemaan ja monipuolistumaan tulevina vuosina huomioiden monenlaiset liikkujat.

 

Aloitin omat työt vt. toiminnanjohtajana tammikuussa ja tätä kirjoittaessa työsuhteeni on jatkettu toukokuulle saakka. Olen hypännyt liiton veturin kyytiin kuudennella asemalla ja tuonut omaa, uutta energiaani liitolle. Isoimpana tavoitteenani on, että liiton toimintaa pystytään laajentamaan vuosittain ja saamme tunnettavuutta entistä enemmän. Onhan liitto Suomen vanhin vammaisurheilujärjestö, tätä arvokasta pääomaa tulemme korostamaan entistä enemmän. Tähän työhön tarvitsemme motivoituneita ja energisiä ihmisiä viemään liittoa eteenpäin. Huomioitavaa on se, että liitto ei ole pelkästään kuin liiton toimihenkilöt vaan koko porukka liiton aktiivisesta seurajäsenestä satunnaiseen harrastekävelijään.

 

Liitolla on erilaisia suunnitelmia ja yhteistyökuvioita meneillään. Mielenkiintoisia sellaisia. Yhtenä suurena askeleena on toimiston muuttaminen kokonaan Helsinkiin ja eri liikuntajärjestöjen Sporttitaloon tulevana kesänä. Sporttitalo antaa liitolle paremmat mahdollisuudet verkottua eri lajijaostojen kesken ja vahvistaa liiton profiilia entisestään.

 

Vain aidosti uskomalla omaan tekemiseen saamme hyviä tuloksia aikaan. Tuloksia emme yksin saa aikaan ja eivätkä tulokset ilmene heti vaan ajan kanssa. Pitkäjänteisellä työllä tuotamme pitkäkestoista energiaa liitollemme.

X