Vastuullisella seuratoiminnalla on merkitystä korona-aikana

SKUL haluaa toimia vastuullisesti koko liiton toiminnan osalta ja on tänään 12.10. lähettänyt jäsenseuroilleen Olympiakomitean viimeisimmän tiedotuksen koronaepidemiaan liittyen. Alla on kursivoituna otteita Olympiakomitean tiedotteesta.

Olympiakomitea haluaa korostaa vastuullisen seuratoiminnan merkityksestä korona-aikana. Koronaepidemia on Suomessa siirtymässä useilla alueilla leviämisvaiheeseen. Olympiakomitea haluaa muistuttaa, että urheiluseurat ovat avainasemassa turvaamassa liikunta- ja urheilutoiminnan jatkuvuuden kriisin aikana. Tämä edellyttää kaikilta seuratoimijoilta vastuullisuutta liikuntapaikkojen käytössä ja niitä koskevien koronaohjeiden noudattamisessa.

Olympiakomitea toivoo, että viranomaiset eivät rajoita seuratoimintaa kategorisilla päätöksillä. Erityisesti lasten ja nuorten liikunnan rajoittamiseen ei ole perusteita, kun aikuiset noudattavat ohjeita. 

Lisätietoa Olympiakomitean ohjeistuksista ja suosituksista.

https://www.olympiakomitea.fi/2020/09/18/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

SKUL seuraa tarkasti Olympiakomitean, THL:n ja AVI:n suosituksia koronan torjumisessa ja reagoi nopealla aikataululla mahdollisiin muutoksiin.

Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveinä.

X