Venäjän karhu oli kova Suomelle

Suomen curlingjoukkue kohtasi Venäjän välierissä. Venäjä oli voittanut Suomen alkusarjassa tiukan pelin jälkeen 5-8 ja Suomella oli näin ollen revanssin paikka kukistaa itänaapuri välierissä.

Venäjä otti ohjat käsiinsä heti alusta alkaen ja kasvatti eroa tasaisesti jokaisella päällä. Suurimmillaan ero oli juuri ennen taukoa 6-0 kunnes viidennessä päässä Suomi sai kavennettua pelin 6-1:een ja heti tauon jälkeen Suomi nappasi toisen pisteensä. Tämän jälkeen Venäjä ei enää Suomea lähemmäksi päästänyt vaan nakutti kaksi pistettä seitsemännellä ja kahdeksannella päällä. Tilanne oli 10-2 ennen kahta päätöspäätä ja Suomi jätti pelin myös tähän eron karattua suureksi.

Venäjän karhu oli tänään kliininen ja rankaisi Suomea armotta virheistä. Suomi lahjoitti vaatimattomilla ratkaisuillaan useita pisteitä naapurille. Venäjän joukkue oli tänään nälkäinen ja se näkyi heidän otteistaan, mm. harjauksiin panostettiin korkeatasoisella vimmalla. Paremmalle hävittiin tänään vaikkakin oma ote jäikin harmittamaan.

Suomi kohtaa Puolan pronssiottelussa huomenna pe 20.12. klo 10.

X