Paricurlingissa Suomen pari jäi neljänneksi.

Pronssipeli Unkari- Suomi 9-3 (1-0, 1-0, 0-2, 3-0, 0-1, 3-0, 1-0, X-X)

Kilpailu oli vaikea, suomalaispari on tehnyt muutamia virheitä, pari kertaa ollut lähellä, että olisi voinut saada pisteitä. Jari Häkkinen heitti myös yhden teknisen virheellisen heiton, jossa kivi pyöri heiton aikana.  Piste-ero oli seitsemännen pään jälkeen iso minkä takia tuomari suositteli keskeyttämistä – sen myötä suomalaisten EM-kisaurakka päättyi seitsemännen pään jälkeen neljänteen sijaan. Tulos on erittäin hieno ensikertalaisilta – Pia Varjola edusti nyt ensimmäistä kertaa arvokisoissa ja hän on erittäin tyytyväinen tulokseen – deaflympicpronssimitalistia Jari Häkkistä neljäs sija sapetti hieman, mutta on tyytyväinen tulokseen parinsa kanssa.

Ukraina voitti paricurlingin Euroopan mestaruuden niukasti 7-5 Venäjää vastaan
(0-1, 0-2, 1-0, 1-0, 0-2, 3-0, 2-0, X-X). Toiseksi sijoittui Venäjä ja kolmanneksi Unkari.

Curlingia pelataan seuraavan kerran arvokisoissa Banffissa, Kanadassa, 12.-26.3.2022, missä pelataan paricurlingin ja curlingin MM- mestaruuskisoja.