LEIRIT

Vertaistukea ja liikunnan riemua!

Järjestämme vuosittain liikunnallisia leirejä liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille. Meillä on leiritoimintaa lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Leireillemme ovat tervetulleita kuurot, huonokuuloiset, sisäkorvaistutekäyttäjät, kuuroutuneet ja muut, joilla on eri-asteisia kuulovammoja. Leireillä käytetään erilaisia kommunikaatiomenetelmiä riippuen leiriläisistä aina viittomakielestä puhekieleen. Leiriryhmien kirjo on siis laaja!

Leireillämme jokainen on yhdenvertainen. Tarjoamme turvallisen toimintaympäristön lisäksi vertaisuuden kokemuksia ja liikunnan riemua jokaiselle. Pääset leiristä riippuen kokeilemaan erilaisia urheilulajeja alan ammattilaisten ohjauksessa. Leirit toimivat myös hyvänä ponnahduslautana mahdolliselle maajoukkueuralle kuurojen urheilun parissa. 

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti Suomisportin kautta. Päivitämme sivua jatkuvasti tulevien leirien osalta. Tarkempiin tietoihin pääset käsiksi klikkaamalla laatikkoa. Tervetuloa mukaan leireillemme!

Huom! Vuoden 2023 leirit julkaistaan ennen vuodenvaihdetta.