FRISBEEGOLF

Taustaa

Frisbeegolfjaosto perustettiin vuonna 2019 ja jaoston vetäjinä toimii tällä hetkellä Touko Silpola ja Joonas Lehtimäki.

Suomessa frisbeegolf on erittäin suosittu laji, joka on kasvanut räjähdysmäisesti 2010-luvulla ja harrastajia on yhteensä noin 200 000 tällä hetkellä. Kuurojen yhteisössä harrastajia on noin 40-50.

Frisbeegolf on helppo aloittaa; laji on edullinen, tarvitset vain muutaman kiekon ja ulkovaatteet harrastuksen aloittamiseen. Jos olette kiinnostuneet tästä lajin tutustumisesta, voit ottaa yhteyttä oman urheiluseuraasi tai SKUL:n frisbeegolfjaoston vetäjiin.

Mitä tämä jaosto tekee? Me vastaamme esimerkiksi maajoukkueleireistä ja maajoukkueen edustamisesta PBM-kisoissa tai muissa tulevissa kansainvälisissä kisoissa. Järjestämme myös frisbeegolfin kursseja uusille tai edistyneille pelaajille. SM-kisojen pääjärjestäjänä toimii kuurojen urheiluseurat ympäri Suomea, mutta olemme tarvittaessa käytettävissä neuvoja, resurssipulaa tai jotain muuta varten. Voitte myös laittaa kehitysideoita tai muita ehdotuksia ja kyselyjä meille sähköpostiin: frisbeegolf@skul.org

Viime aikoina frisbeegolf-tapahtumia oli mm. Helsingin Heron järjestämä Hero Cup, kolmen seuran (Turun Valpas, Helsingin Hero ja Tampereen Uljas) yhteisvoimin Syys- ja Kesäfriba Cupit, Kesä ja Liiton järjestämät SM-kisat.

Tervetuloa tutustumaan viehättävään lajiin!

Tulevat tapahtumat

Yhteystiedot

Jaoston vetäjä: Touko Silpola

frisbeegolf@skul.org