FRISBEEGOLF

Tulevat tapahtumat

elokuu 2022

SM-frisbeegolf

05.08.2022 - 07.08.2022
Koko päivä
Lisätietoja discgolfmetrixistä

Taustaa

Frisbeegolfjaosto perustettiin vuonna 2019 ja jaoston vetäjinä toimii tällä hetkellä Touko Silpola ja Joonas Lehtimäki.

Suomessa frisbeegolf on erittäin suosittu laji, joka on kasvanut räjähdysmäisesti 2010-luvulla ja harrastajia on yhteensä noin 200 000 tällä hetkellä. Kuurojen yhteisössä harrastajia on noin 40-50.

Frisbeegolf on helppo aloittaa; laji on edullinen, tarvitset vain muutaman kiekon ja ulkovaatteet harrastuksen aloittamiseen. Jos olette kiinnostuneet tästä lajin tutustumisesta, voit ottaa yhteyttä oman urheiluseuraasi tai SKUL:n frisbeegolfjaoston vetäjiin.

Mitä tämä jaosto tekee? Me vastaamme esimerkiksi maajoukkueleireistä ja maajoukkueen edustamisesta PBM-kisoissa tai muissa tulevissa kansainvälisissä kisoissa. Järjestämme myös frisbeegolfin kursseja uusille tai edistyneille pelaajille. SM-kisojen pääjärjestäjänä toimii kuurojen urheiluseurat ympäri Suomea, mutta olemme tarvittaessa käytettävissä neuvoja, resurssipulaa tai jotain muuta varten. Voitte myös laittaa kehitysideoita tai muita ehdotuksia ja kyselyjä meille sähköpostiin: frisbeegolf@skul.org

Viime vuonna frisbeegolf tapahtumia oli mm. Helsingin Heron järjestämä Hero Cup, kolmen seuran (Turun Valpas, Helsingin Hero ja Tampereen Uljas) yhteisvoimin Syysfriba Cup 2020 ja Kreme Ry:n järjestämät SM-kisat 2020 Kalajoella.

Tervetuloa tutustumaan viehättävään lajiin!

Arvokisat

Tulossa

Yhteystiedot

Jaoston vetäjät: Touko Silpola ja Joonas Lehtimäki

frisbeegolf@skul.org