FRISBEEGOLF

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia

Taustaa

Frisbeegolfjaosto perustettiin vuonna 2019 ja jaoston vetäjinä toimii tällä hetkellä Touko Silpola ja Joonas Lehtimäki.

Suomessa frisbeegolf on erittäin suosittu laji, joka on kasvanut räjähdysmäisesti 2010-luvulla ja harrastajia on yhteensä noin 200 000 tällä hetkellä. Kuurojen yhteisössä harrastajia on noin 40-50.

Frisbeegolf on helppo aloittaa; laji on edullinen, tarvitset vain muutaman kiekon ja ulkovaatteet harrastuksen aloittamiseen. Jos olette kiinnostuneet tästä lajin tutustumisesta, voit ottaa yhteyttä oman urheiluseuraasi tai SKUL:n frisbeegolfjaoston vetäjiin.

Mitä tämä jaosto tekee? Me vastaamme esimerkiksi maajoukkueleireistä ja maajoukkueen edustamisesta PBM-kisoissa tai muissa tulevissa kansainvälisissä kisoissa. Järjestämme myös frisbeegolfin kursseja uusille tai edistyneille pelaajille. SM-kisojen pääjärjestäjänä toimii kuurojen urheiluseurat ympäri Suomea, mutta olemme tarvittaessa käytettävissä neuvoja, resurssipulaa tai jotain muuta varten. Voitte myös laittaa kehitysideoita tai muita ehdotuksia ja kyselyjä meille sähköpostiin: frisbeegolf@skul.org

Viime aikoina frisbeegolf-tapahtumia oli mm. Helsingin Heron järjestämä Hero Cup, kolmen seuran (Turun Valpas, Helsingin Hero ja Tampereen Uljas) yhteisvoimin Syys- ja Kesäfriba Cupit, Kesä ja Liiton järjestämät SM-kisat.

Tervetuloa tutustumaan viehättävään lajiin!

Arvokisat

29.7. – 31.7. 2022 PBM-kisat (Vänersborg, Ruotsi)

5.8. – 7.8.2022 SM-kisat (Turku)

Yhteystiedot

Jaoston vetäjä: Touko Silpola

frisbeegolf@skul.org