Suomen curlingpari hävisi avauspäivän molemmat pelit

Ukraina – Suomi                 7-6 (0-1, 0-2 ,2-0 ,0-1, 2-0, 0-2, 2-0, 1-0)

Ukraina oli yksi kisan suosikkijoukkueista – tällä oli alla pelit samassa hallissa viime viikolla missä nyt pidetään curlingin EM- kilpailut. Peli ollut erittäin tasainen, pelin alku sujui hyvin, Suomen pari rohmusi pisteitä, mutta tauon jälkeen Suomen pari teki muutamia virheitä liittyen heiton voimakkuuteen. Peli oli tasainen, mutta viimeisellä (8.) heittovuorella Ukraina otti ratkaisevan pisteen ja voitti niukasti. Tänään oli myös Pia Varjolan ensimmäinen pelipäivä maajoukkueen paidassa ja hänellä oli hyvä fiilis ja oli myös hyvällä tuulella.

Unkari – Suomi                   7-3 (0-2, 1-0, 1-0, 1-0, 0-1, 2-0, 1-0, 1-0)

Avajaisten jälkeen päivän toinen pelikierros käynnistyi Unkaria vastaan. Suomi saalisti heti kaksi pinnaa aluksi, mutta sen jälkeen peli kääntyikin Unkarin voitoksi loppuun asti. Parin mielestä peli ei sujunut hyvin heiltä ja Jari Häkkinen tunnustikin, että vastapuolen pari olivat taitavampia ja heittivät loistavasti – varsinkin kun suomalaispari teki ratkaisevan virheen seitsemännessä päässä.

Videossa joukkueenjohtaja kyseli Pialta ja Jarilta ensimmäisen pelipäivän tunnelmista – videossa on puhetulkkausta.

Huomenna suomalaisparilla on Suomen aikaan kello 12.30 peli Puolaa vastaan ja kello 19.30 Venäjää vastaan. Voitte seurata suomalaisparin huomisen pelejä livelähetyksen välityksellä: https://www.youtube.com/channel/UCVJ8KYZulo5_1piqhlDCVpQ/featured