Suomi hävisi semifinaaleissa täpärästi Ukrainalle 4-5

Suomi – Valko-Venäjä 13-3 (0-1, 2-0, 5-0, 5-1, 3-0, 2-0, 2-0)

Parilla peli sujui hyvin, jää oli erityisen liukas, erityisesti B- radalla, missä tämä peli pelattiin. Jään liukkauden myötä tuli myös tehtyä muutamia virheitä, mutta peli oli alusta lähtien suomalaisparin hallussa. Valko-Venäjän pari on uusi – heillä ei ole ennestään paljon yhteistä kisakokemuksia, ovat pelanneet yhdessä vajaa alle vuoden verran. Suomalaispari saavutti nyt kaksi voittoja ja hävisi kolmasti – sijoittuivat neljänneksi, joten illalla odottaa semifinaali Ukrainaa vastaan.

Videossa Pia Varjola ja Jari Häkkinen kertoivat pelistä Valko-Venäjää vastaan ja odottavat illan semifinaalia. Videossa on puheelle tulkkausta.

Suomi- Ukraina 4-5 (1-0, 0-1, 0-2, 1-0, 1-0, 1-0, 0-1, 0-1)

Peli oli hyvin tiukka ja erittäin tasaista alusta loppuun asti, molemmat parit pelasivat erinomaisesti ja keräsivät pisteitä niin, että seitsemännessä päässä tilanne oli tasan ja ratkaisu siirtyi viimeiselle, kahdeksannelle päälle, missä Pian viimeisin heitto ei kantanut tarpeeksi pitkälle niin, että olisi voinut saavuttaa pisteen. Suomalaispari oli hieman pettynyt, mutta olivat tyytyväisiä omaan peliin ja odottavat huomisen pronssiottelua Unkaria vastaan. Huomisen pronssipeli alkaa kello 12.30 Suomen aikaan ja siitä on myös suora lähetys.

https://www.youtube.com/channel/UCVJ8KYZulo5_1piqhlDCVpQ/featured

Videossa Pia ja Jari kertoivat omista ajatuksista semifinaalipelin jälkeen. Videossa on puheelle tulkkausta.