Suomelle voitto sijoituspelissä Saksan kakkosjoukkueelta

Tänään 11.5 Suomella oli ”maaottelupäivä” Saksaa vastaan. Iltapäivän sijoituspeleissä 5.-8 sijoissa tuli vastaan Saksan kakkosjoukkue Sudy/Schmidt.

Suomi voitti Saksan kakkosparin erälukemin 2 – 1 (21 – 15, 19 – 21, 15 -12)

Ensimmäisessä erässä Suomi oli selvästi parempi ja kaksikon peli-ilme täysin erilainen kuin aamun pelissä Saksan ykkösparia vastaan. Peliin Suomi lähti itsevarmemmin ja sai nollattua aamun tappion.

Ensimmäisessä erässä Suomi napsii varmalla pelillä pisteitä ja keskittyi omaan peliin. Saksan kakkosjoukkueen pelitapa oli erilainen ykköspariin verrattuna. Enemmän suoria hyökkäyksiä ja kovia iskua nähtiin molemmilta puolilta. Erä meni Suomelle selvästi 21 – 15.

Toisen erän alussa Saksan kakkosjoukkue tuli peliin entistä kovemmin ja taistelivat hienosti Suomen kanssa. Peli oli tosin viihdyttävää ja jännittävää katsojille, pitkät pallorallit hienojen torjuntojen kanssa nähtiin. Erä oli tosi tasainen, erä meni Saksalle 19 -21. Tässä erässä Suomen peli ei ollut ensimmäisen erän tasolla, lieneekö aamupäivän peli oli mörkönä?

Kolmas eräs meni tasaisesti ja molemmat parit ottivat pisteitä ja erän lopussa peli oli 11 – 12 Saksalle. Näkyi selvästi että saksalaiset olivat täysin puhki kun Suomi iski pallon hiekkakenttään voimalla ja saksalaisen torjuntayrityksen jälkeen ei saksalainen pelaaja jaksanut nousta ylös. Suomi sai avaussyöttövuoron, kovalla avaussyötöllä Suomi sai ässän ja piste Suomelle. Seuraava avaussyöttö meni verkon yläreunaan ja ihmeen kaupalla pallo kierähti verkon toiselle puolelle. Tällä kerralla onnetar oli suosiollinen Suomelle ja tilanne 14 – 12 Suomelle. Ottelupallossa Suomi iski kovalla iskulla suoraan vastustajan kenttään ja voitto Suomelle. Kokonaisuudessa peli oli viihdyttävä ja jännittävä katsojille.

Seuraavaksi 12.5 Suomi kohtaa Tshekin ykkösjoukkueen 5.-6. sijan ottelussa.