Suomi kuudenneksi beach volleyssa, hävisi Tshekille

12.5 Suomen beach volleypari Ropponen/Ahola kohtasi Tshekin 5.-6. sijan sijoitusottelussa, Tshekki voitti Suomen parin lukemin 2 – 0 (21 – 19, 21 – 18)

Ensimmäisessä erässä Tshekki oli kaikissa osa-alueissa hieman parempi kuin Suomi. Suomen peli-ilme on kyllä parempi kuin edellisessä häviöottelussa Saksan ykkösjoukkuetta vastaan. Erä oli tasaista alusta lähtien ja Tshekki näytti hienoja kovia iskulyöntejä. Suomen torjunta oli vaikeuksissa kovien ja tarkkojen iskulyöntien vuoksi. Erä meni Tshekille lukemin 21 – 19.

Toisessa erässä Suomi oli alussa terävämpi ja löi tulostaululle 4 – 0 johdon. Tämän jälkeen Tshekki heräsi taistelemaan jokaisesta pallosta ja meni johtoon lukemin 5 – 10. Sen jälkeen pisteet menivät tasaisesti molemmille joukkueille kunnes lopussa Suomi yritti kaventaa piste-eroa pienemmäksi ja onnistui siinä, mutta ratkaisevissa palloissa Tshekki oli parempi.

Suomen pojille tämä ottelu oli vähän vaikeaa, kun motivaatiota pitää kaivata syvältä. Saksan tappio kirpaisi vieläkin kun ei oikein syty taistelemaan viimeisten beach volleyn MM-kisojen pronssijoukkuetta vastaan. Kun alusta lähtien tähtäin oli mitali ja tämä tavoite karkasi puolivälierässä.