Sinustako Pipsoille joukkueenjohtaja tai valmentaja?

Suomen kuurojen naisten futsalmaajoukkue, Pipsat, on perustettu vuonna 2011. Pitkän historian aikana naisille on kertynyt hienoja kokemuksia ja saavutuksia lajin parissa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä ja kilpailuissa. Nyt tavoitteena on toiminnan vireyttäminen ja uuden projektin käynnistäminen kohti seuraavia kuurojen arvokisoja.

Suomen Kuurojen Urheiluliitto etsii Pipsoille joukkueenjohtajaa ja valmentajaa pitkäaikaiseen kehitysprojektiin. Joukkueenjohtajalta edellytetään hyviä kommunikointitaitoja, organisointikykyä ja täsmällisyyttä. Eduksi luetaan myös lajitietous sekä mahdollinen viittomakielen taito. Joukkueenjohtaja huolehtii maajoukkueelle liiton myöntämän budjetin käytöstä, suunnittelee, toimeenpanee ja organisoi toimintaa yhdessä taustahenkilöiden ja valmentajan kanssa. Valmentajalta edellytetään vahvaa lajitietoutta, monipuolisia ohjaajataitoja, halua kehittää ja kehittyä itse. Tulevan valmentajan tulee olla välittävä, läsnöoleva ja kuunteleva. Molempien tärkeiden roolien tärkeimpiä ominaisuuksia on kiinnostus naisten urheilua ja palloilua / futsalia kohtaan ja aito halu työskennellä kuurojen urheilun parissa.

Suomen kuurojen miesten futsalmaajoukkue, Mambat, toimii vireästi ja joukkueella on erinomainen taustahenkilöstö. Pipsojen tuleva johto pääsee työskentelemään yhteistyössä Mambojen kanssa muun muuassa mahdollisin yhteisleirityksin ja tulevien arvokilpailureissujen osalta.

Pipsojen kehitysprojektissa tavoitteena on löytää uusia tyttöjä ja naisia joukkueeseen ja tukea heidän monipuolista pelaajakehitystä kohti kansainvälisiä arvokilpailuita. Kuurojen urheilun maajoukkueiden urheilijat ovat kuuroja, huonokuuloisia tai sisäkorvaistutteen käyttäjiä. Hienoa on moninainen kommunikointi – kielinä viittomakieli tai puhuttu suomen ja ruotsin kieli.

Kaikissa liiton maajoukkueissa korvataan leireille matkakulut liiton matkustussäännön mukaisesti ja päivärahat.

Tarjoamme erittäin hienon mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Jos koet että olisit sopiva henkilö rakentamaan menestyvää ja hyvinvoivaa tulevaisuutta kuurojen urheilun ja palloilun parissa, niin lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sunnuntaihin 30.7.2023 mennessä osoitteeseen liiton toiminnanjohtajalle sini.savolainen@skul.org. Lisätietoja numerosta p.0405399486.