Uljaksesta futsalin Suomen Mestari 2023 

Tänään ratkottiin futsalin Suomen mestaruus vuodelle 2023 Turussa. Samppalinnan palloiluhalliin palattiin taas 10 vuoden jälkeen kun edelliset kisat pelattiin Samppalinnassa vuonna 2013. Pelaajat ja kannustajat huokasivat ilosta, kun viime vuoden tauon jälkeen päästiin futsalkentälle pelaamaan ja kannustamaan. 

Ottelupäivä jännitettiin kuka saa viedä kultapokaalin kotiin. Pelit olivat kovatasoisia ja erittäin tasaisia. Ensin pelasivat vastakkain Valpas ja Hero; ottelu päättyi 2-1 Valppaalle. Toinen ottelu pelattiin Hero vastaan Uljas, jossa Uljas vei ottelun 1-2. Kentällä viimeisessä pelissä Valpas ja Uljas taistelivat kullasta. Peli oli uskomattoman tasaista, ettei kukaan voinut veikata voittajajoukkuetta. Kuuden peräkkäisen SM-kisan voittoputki kasvoi seitsemään Uljakselle. Peli päättyi Uljakselle 3-2.

Kultapokaali matkustaa tänään Tampereelle, Uljaksen lasivitriiniin. Hopea meni Valpakselle ja pronssi Herolle.*Turnauksen arvokkain pelaaja (MVP-palkinto) valittiin Uljaksesta: Pyry Ruikka.

Liitto onnittelee voittajia ja kiittää onnistuneesta turnauksesta osallistujia, katsojia ja kilpailun isäntäseuraa Valpasta. 
Ensi vuonna 2024 nähdään taas Turussa. 

VALPAS, Turku – HERO, Helsinki  2-1
1-0 Toni Holma
2-0 Antti Terho ( Severi Väre)
2-1 Lasse Sipilä ( Niklas Heisvaara)

Hero, Helsinki – ULJAS, Tampere  1-2
0-1 Pyry Ruikka ( Saku-Petteri Lehtonen)
1-1 Yonas Hagos
1-2 Iivari Hanhikoski (Rami Huhdanmäki)

ULJAS, Tampere – Valpas, Turku 3-2
0-1 Severi Väre
1-1 Rami Huhdanmäki ( Iivari Hanhikoski)
2-1 Saku-Petteri Lehtonen ( Rami Huhdanmäki)
2-2 Marko Liimatainen
3-2 Santeri Tanner ( Pyry Ruikka)