FIGHTBACK GOLF TOUR 2023

Haluaisit pelata golfia, mutta et tiedä mistä aloittaa? Haluatko opetella golfin saloja ja kisata? Se on nyt mahdollista, yhteistyökumppanimme HCP Golf ry järjestää yhdessä Fightbackin kanssa Golf Tourin toimintarajoitteisille. Tämä matalan kynnyksen toiminta sopii myös kuulovammaisille.

Kilpailun yhteydessä järjestetään myös muuta oheistoimintaa, kuten golfiin tutustumista, sekä golfin alkeis- ja green card-kursseja viidellä eri golfkentällä: 

TAMPERE / Tammer-Golf 

VAASA / Vaasan Golf

KOTKA / Kymen Golf 

JOROINEN / Kartano Golf

ESPOO / Gumböle Golf 

Liittymällä Suomen HCP Golf ry:n jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun kurssi on osallistujille maksuton. Liittyä voit osoitteessa https://suomenhcpgolf.fi/form/ilmoittaudu-jaseneksi-uusi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen  https://suomenhcpgolf.fi/fightback 

Taustaa 

Suomen HCP Golf ry

Suomen HCP Golf ry on edistänyt toimintarajoitteisten golfliikuntaa jo 30 vuotta. Tavoitteenamme on luoda edellytyksiä sille, että toimintarajoitteiset olisivat yhdenvertaisia golfin harrastajia. Toimimme golfliikunnan mahdollistajana monin eri tavoin, kuten jakamalla tietoa seuroille ja toimintarajoitteiselle, edistämällä golfliikuntapaikkojen esteettömyyttä, järjestämällä valmennustoimintaa, mahdollistamalla harjoittelua sekä järjestämällä matalan kynnyksen kilpailutoimintaa. Toimimme yhteistyössä Golfliiton, Paralympiakomitean, SoveLin sekä golfseurojen kanssa.