MM-golf päätökseen – Pasuram juniorisarjan voittaja

Suomalaisgolfaajat ovat saaneet MM-kisaurakkansa päätökseen Havaijilla. Suomalaispelaajista henkilökohtaisissa tuloksissa parhaiten sijoittui Waltteri Waris. Hän on 16. sijalla tuloksella 43 yli parin. Hänen jälkeensä tulee André Pasuram, joka on 28. sijalla (kokonaistulos +57). David Barber löi puolestaan kokonaistulokseksi +59 ja sijoittui 29:nneksi. Robin Herlin sai kokonaistulokseksi +84 ja on sijalla 36. 

– Oli hienot nelipäiväiset kisat! Päällimmäisenä jäi mieleen rento ja ystävällinen ilmapiiri. Kisat oli myös organisoitu hienosti, siitä kiitos järjestäjille. Oman pelin osalta ei ole kovin paljon hyvää kerrottavana. Luovuttaminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, sillä haluaan edustaa Suomea jatkossakin. Tulen tekemään enemmän töitä kuin koskaan aikaisemin, kertoo Herlin päättäväisenä. 

Saksalainen Nico Guldan piti pintansa ja pysyi ykkössijalla. Hopeaa voitti kanadalainen Russell Bowie ja pronssin vei pohjoisamerikkalainen McGowin Miller. Nämä kolme golfaajia ovat suoriutuneet kilpailussa hyvin tasaisesti ja Guldan oli ainoa, joka onnistui alittamaan parin 43 miespelaajasta. Juniorisarjassa André Pasuram nappasi ykkössijan ja jätti jälkeensä australialaisen Lanz Angin ja kanadalaisen Justin Henningarin

– André pelasi hyvin koko kilpailun ajan. Golfkenttä oli haastava kumpuilevineen maastoineen, joten hyvää tulosta on vaikea saada. Olen vaikuttunut hänen suorituksestaan, sillä hän pelasi odotettua paremmin. Oli hienoa olla mukana valmentamassa ja toivon Andrélle menestystä, iloitsee Pasuramin henkilökohtainen valmentaja Chris Waldron

Miesten joukkuekisassa ykköspestin vei Yhdysvallat, hopeaa sai Kanada ja pronssia puolestaan Saksa. Suomalaiset jäivät hännille yhteistuloksella 1395. 

Suomalaisgolfaajat saapuvat koti-Suomeen maanantaina 24.10. klo 16:50

Tästä lopullisiin tuloksiin