MM-golf vauhtiin tiistaina – golfarit ottavat tuntumaa Havaijilla

Aloha!

Terveisiä täältä Havajilta, Kaua’in saarelta. Kuurot golfarit ovat kokoontuneet tänne kisaamaan 13. Kuurojen golfin MM-kisoja.

Suomen joukkue saapui tänne eilisiltana ja tänään oli ohjelmassa WDGF:n eli Kuurojen Maailman Golfliiton yleiskokous, jossa asialistalla oli mm. kuurojen golfin tulevaisuus. Golfkisoihin tarvitaan jatkossa enemmän nuoria pelaajia ja myöskin naisia, jotta kuurojen golfissa on vahvaa jatkuvuutta myös tulevaisuudessakin.

Seuraavat MM-kisat järjestetään vuonna 2024 Australiassa ja Ruotsi valittiin vuoden 2026 kisojen järjestäjämaaksi. Suomen David Barber on toiminut WDGF:n hallituksessa neljän vuoden ajan. Tänään äänestettiin uuden hallituksen kokoonpanosta ja David valittiin jatkamaan hallitustyöskentelyä seuraavat neljä vuotta, onnittelut Davidille!

Tänään Suomen joukkue pääsi tutustumaan kisakenttään pelaamalla harjoituskierroksen. Yhdessä katsottiin kentän ominaisuuksia sekä viilattiin omaa pelaamista. Väsymys painoi vielä pelaajia kun täällä on -13 tunnin aikaero Suomeen verrattuna. Illalla syödään yhdessä ja levätään.

Huomenna ohjelmassa on lepoa ja illalla vietetään MM-kisojen avajaisia. Maanantaina pelataan virallinen harjoituskierros ja tiistaina alkaa sitten nelipäiväinen kisaurakka, pysykää kanavalla!

Joukkueenjohtaja Sami Vuoriheimo

[Waltteri Waris]

Ollaan nyt täällä Wailuan golfkentällä ensimmäisellä harjoituskierroksella. Kenttä vaikuttaa aika tasaiselta ja griineillä on kaksi suurta bunkkeria molemminpuolin, joten lähestymislyönneissä täytyy olla tarkkana. Odotan kovaa tulostasoa näistä kisoista, katsotaan mitä tuleman pitää.