Ensimmäinen kuurojen Padel Cup 2023

Pitkään odotettu ja suunniteltu Kuurojen Padel Cup pelattiin vihdoin ensimmäistä kertaa Suomessa. Suomen Kuurojen Urheiluliitto järjesti turnauksen Kaivokselassa, Vantaalla lauantaina 23.9.2023.

Miesten sarjassa oli 15 paria ja naisten puolella 4 paria. Turnausta pelattiin 6/9 voittopisteeseen asti. Jokaisella parilla oli 5-6 ottelua. Alkulohkon pelien jälkeen pelattiin jatkopeleistä miesten puolella 1.-8. ja 9.-15. sijoituksista loppuun asti. Naisten jatkopeleistä pelattiin 1.-4. sijoituksista. 

Erittäin ilahduttavasti pelit olivat pääosin todella tiukkoja molemmissa sarjoissa. Koko turnauspäivä ja kaikki pelit olivat tunnelmaa täynnä. Pelaajien kesken oli hyvä urheiluhenki, ja parit kannustivat toinen toisiaan hienoista suorituksista. Padel Cup saavutti myös paljon yleisöä kannustamaan ja seuraamaan jännittäviä otteluita. Katsojia tuli arviolta noin 50 henkilöä seuraamaan turnausta päivän aikana.

Turnauksen järjestäjät Saku-Petteri Lehtonen, Danny De Weerdt ja Jonas Kemppi lähettävät koko Suomen Kuurojen urheiluliiton puolesta kiitokset kaikille pelaajille, Open Padelille ja isolle yleisölle hienosta, onnistuneesta ja ainutlaatuisesta pelipäivästä. Tämän turnauksen antaman kokemuksen jälkeen on hyvä jatkaa suunnittelua eteenpäin tulevaisuuden padelpelejä kohti.  

Miesten sarja 1-3 TOP

1. Rasmus Raurala / Jimmy Raninen

2. Danny De Weerdt / David Barber

3. Tedi Herlin / Markku Mustonen

Naisten sarja 1-3 TOP

1. Nelli-Sofia Tarvajärvi / Kristel Ahola

2. Vilma Virtakallio / Emilija Manninen

3. Suvi-Maria Sipari / Iina Uhlenius

Tulokset alkulohkon peleistä ja jatkopeleistä voi katsoa täältä : https://www.tournifyapp.com/live/x/schedule

Kuvissa alla voittajaparit niin naisten (Nelli-Sofia Tarvajärvi / Kristel Ahola) kuin miesten ( Rasmus Raurala / Jimmy Raninen) puolella, ryhmäkuva pelaajista sekä järjestys oman parin sijoituksesta.