Muutoksia kevään SM-kisoihin

EDIT: Juttua on muokattu 6.8.2021 päivämäärien osalta. 

Koronavirustilanteen pakottamana kevään SM-kisoihin on tehty muutoksia. Kaikki alkukevään kisat on nyt siirretty syksylle 2021.

SM-keilailu: Vantaan Vakuli on päättänyt siirtää keilailun SM-kisat syksyyn 2021 vallitsevan koronatilanteen takia. Lisäksi seurat ovat sopineet keskenään kisojen isännyyden vaihdosta. Syksyn SM-kisoja isännöi Vaasan Wellas. Wankat järjestää keilailun SM-kisat vasta vuonna 2022.

SM-futsal: Futsalin SM-kisat on siirretty Uljaan toimesta syksylle 2021. Seura tiedottaa uusista päivämääristä uuden ajankohdan varmistuttua. Pelit pelataan samassa paikassa, eli Hakkarin liikuntahallissa.

SM-salibandy: SM-salibandyyn ei toistaiseksi ole vielä tullut muutoksia. Ajankohta on edelleen sama ja järjestelyt ovat edenneet normaaliin tahtiin. Koronatilannetta seurataan tiiviisti sekä seuran että liiton taholta.

Liiton jäsenseuroja on tiedotettu muutoksista.

Muut uutiset
Liitto

Tiedote

Viestintäkoordinaattorin Tiaisen työsuhde päättynyt Suomen Kuurojen Urheiluliitto ja viestintäkoordinaattori Tiainen ovat päättäneetyhteisymmärryksessä Tiaisen työsuhteen 21.3.2023

Lue lisää »