Suomen naiset neljänneksi viestissä

Tänään päivällä juostussa pikasekaviestikilpailussa suomalaisnaiset Josefin, Lina, Sara-Elise ja Ulrika sijoittuivat hienosti neljänneksi – kaikissa muissa joukkueissa oli kaksi miestä mukana. Mitalisijat menivät ennakkosuosikkijoukkueille Venäjä (1.), Ukraina (2.) ja Liettua (3.). Suomalaisten taakse jäivät Ruotsi (5.), Turkki (6.) ja hylätyksi tullut Tsekki.

Viestikilpailu pidettiin osittain kaupunkimaisemassa ja osittain puistomaisessa maastossa. Reitit olivat tällä kertaa suunnistuksellisesti melko vaativia, mikä edellytti tarkkaa kartanlukua. Jokaisen suomalaisnaisen juostusta osuudesta löytyi pientä parannettavaa, mutta kokonaisuudessaan joukkue on tyytyväinen päivän tulokseen ja siihen, että salassa pidetty neljännen sijan tavoite toteutui.

Tästä Josefinin, Linan ja Sara-Elisen on hyvä jatkaa tiistain keskimatkan ja keskiviikon pitkän matkan kilpailuihin, jotka vuorostaan pidetään metsässä. Huomenna suunnistajien ohjelmassa on välipäivä ja liettualaiseen metsään tutustuminen mallisuunnistuksen merkeissä.

Videoita viestistä