Suomen Palloliitto palkitsi Vuoden paraurheiluteko-palkinnolla Eetu Keski-Levijoen

Suomen Palloliiton vuoden 2024 Futsal- ja Respect-gaala järjestettiin Vantaalla perjantaina 24.5. Gaalassa palkittiin päättyneen futsalkauden 2023-2024 menestyjiä sekä jalkapallon ja futsalin parissa ansioituneita henkilöitä.

Recpect-puolella vuoden Paraurheiluteon palkinnon sai Eetu Keski-Levijoki. Palkinnossa korostettiin Keski-Levijoen pitkäaikaista uraa kuurojen futsaltoiminnan edistämisessä Suomessa. Kuurojen urheilu toimii itsenäisesti Suomen Kuurojen Urheiluliiton alla yhteistyössä eri lajien lajiliittojen kanssa. Kuurojen urheilu ei ole Paralympiakomitean alaista toimintaa, joten palkinnossa on hyvä korostaa, että paraurheilun palkinto on tunnustus erityisesti kuurojen urheilutoiminnan edistämisestä.  

Ote Palloliiton sivuilta:  
”Reilu kymmenvuotisen pelaajauran ohessa Eetu osoitti sitoutumistaan ja omistautumistaan miesten kuurojen futsalmaajoukkueessa myös toimiessaan taustoissa useissa eri tehtävissä. Hänen valtava panoksensa on ollut korvaamatonta maajoukkueelle. Eetu on jättänyt jälkeensä vahvan perinnön, josta nykyinen maajoukkue pääsee nauttimaan. Tällä hetkellä hän työskentelee Tanskan Kuurojen Urheiluliitossa ja apuvalmentajana Tanskan miesten kuurojen futsalmaajoukkueessa.”

Lue täältä kuurojen futsalmaajoukkueen, Mambojen, oma kirjoitus Keski-Levijoen palkitsemiseen liittyen.
Lisätietoja Futsal- ja Respect-gaalasta ja kaikki palkitut Palloliiton sivuilla.  

Suomen Kuurojen Urheiluliittona arvostamme Suomen Palloliiton valintaa ja kuurojen urheilun arvokkaan työn esiintuomista. 

Eetu Keski-Levijoki palkinnon vastaanottamisen jälkeen gaalassa Vantaalla perjantaina 24.5.
Palloliiton Vuoden Paraurheiluteoksi valittiin kuurojen urheilun edistäminen futsaltoiminnassa. Kuurojen urheilu on Suomen Kuurojen Urheiluliiton, ei Paralympiakomitean alaista.
Palkinnossa korostettiin Keski-Levijoen pitkäaikaista uraa kuurojen futsaltoiminnan edistämisessä Suomessa.