Kilpailukutsu PBM-suunnistukseen

Tervetuloa avoimiin Pohjoismaiden ja Baltian maiden kuurojen suunnistuskilpailuihin 11.–14. elokuuta 2022 Liikuntakeskus Pajulahdessa.

Suomen Kuurojen Urheiluliitto järjestää kuurojen PBM-suunnistusmestaruuskilpailut yhdessä Lahden Suunnistajat-37:n kanssa. Avoimet sarjat ovat avoimia kaikille seuratason harrastajille 40-vuotiaista ylöspäin. Nuorten ja aikuisten sarjoihin pääsee mukaan Pohjoismaiden ja Baltian maiden maajoukkueen edustajina.

Kilpailuohjelmaan kuuluu kolme kilpailumatkaa: pe 12.8. sprintti, la 13.8. keskimatka ja su 14.8. pitkä matka. Lisäksi torstaina 11.8. on mahdollisuus päästä metsään harjoittelemaan.

Alustavasti kilpailuihin on ilmoittautunut yli 50 urheilijaa 10 eri maasta, suunnilleen puolet aikuisten sarjoihin ja puolet veteraanisarjoihin.

SKUL on lähettänyt kaikille Suomen kuurojen urheiluseuroille tietopaketin näistä kisoista. Jos olet kiinnostunut edustamaan Suomea veteraanisarjoissa, ota yhteyttä omaan urheiluseuraasi. Lisätietoa voi pyytää myös sähköpostitse nbc2022@skul.org

Sitova ilmoittautuminen viimeistään 3.7.2022.

Nähdään Pajulahdessa!