Deaflympics 12.-21.12.2019, Italia – lumilautailu

Cecilia Hanhikoski laski upeasti Deaflympicsin parisuurpujottelussa toiseksi. Kahden karsintalaskun jälkeen Hanhikoski oli neljännellä sijalla ja pudotti karsinnan viidenneksi sijoittuneen Itävallan Lisa Zoerwegin pudotuspelien ekalla kierroksella. Välierissä Hanhikoski pudotti karsinnan voittaneen Kiinan Yueyue Zhaon. Finaalissa Venäjän Anna Surmilina oli suomalaislaskijaa piirun verran parempi. Venäjän Maria Kapustkina saalisti pronssia.

Paripujottelun karsinta ja finaalit käytiin 14.12.2019, päivä parisuurpujottelun jälkeen. Cecilia Hanhikoski oli erinomaisessa vireessä tänäänkin ja nappasi toisen hopeamitalinsa Deaflympicsista, kun suomalaislaskija sijoittui toistamiseen toiseksi. Hanhikoski hävisi kultamitalin vaivaisella 0.11 sekunnilla Venäjän Anna Surmilinalle. Samainen Surmilina voitti myös Hanhikosken parisuurpujottelun finaalissa eilen.