Syysleireillä koettiin iloisia kohtaamisia ja liikunnan riemua

Olemme järjestäneet kuluvan syksyn aikana neljä eri leiriä; kaksi ruskaretkeä Saariselällä, seniorien liikuntaleirin Vuokatissa ja lasten urheiluleirin Pajulahdessa. Leirien järjestämisestä vastuun kantaa liiton liikuntakoordinaattorin sijainen Saku-Petteri Lehtonen. Hän kertoo leirien sujuneen mukavasti ja positiivista palautetta on tullut joka suunnalta. 
 

Saariselkä yllätti upeilla maisemillaan. Saimme nauttia ruskan valtaamista maisemista eräopas Sakari Belghitin opastuksessa. Retkipäiviin mahtui vaellusta, saunomista, purovedessä uimista, kylpylässä loikoilua, yhdessäoloa ja vaikka mitä! 

Seniorien liikuntaleirillä saimme nauttia monipuolisesta liikunnasta. Ohjelmassa oli mm. vaellusta Vuokatin vaarojen yllä, sulkapalloa, vesijumppailua, kuntopiiriä, tasapainoharjoittelua, vierailu Sotkamon pesäpallostadionissa ja mukavaa yhdessäoloa. 

Lasten urheiluleiri toteutettiin yhteistyössä viittomakieli- ja kuuloalan järjestöjen kanssa. Yhteensä leirille otti osaa 13 lasta ympäri Suomea. Vauhtia ja hauskuutta riitti yllin kyllin kun lapset pääsivät kokeilemaan erilaisia lajeja, mm. jalkapalloa, tennistä, sisäcurlingia ja frisbeegolfia.

– Leirimme ovat olleet suosittuja vuodesta toiseen. On mukavaa nähdä, miten osallistujat löytävät liikunnan ilon kerta toisensa jälkeen. Lisäksi elämme nyt epävarmoja aikoja, joten liikunta ja arjesta irtautuminen tulee enemmän kuin tarpeeseen. Lämmin kiitos osallistujille, ohjaajille ja yhteistyökumppaneille onnistuneista leireistä. Akut latautuneina on hyvä jatkaa kohti loppuvuotta, hymyilee Saku-Petteri Lehtonen. 

Vuoden 2023 leireistä tiedotetaan loppuvuoden aikana, joten pysykää kuulolla! Leiritarjontamme löytyy seuraavasta linkistä: https://www.skul.org/liikunta/leirit