Kuurojen urheilu-uutiset julkaistaan Kuurojen lehdessä!

SKUL ja Kuurojen Liitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Suomen Kuurojen Urheiluliitto aloittaa urheiluaiheisten juttujen julkaisemisen Kuurojen lehden numeroissa 2 ja 4. Tällä tavalla SKUL saa enemmän näkyvyyttä ja tunnettuutta omasta toiminnastaan vittomakielisten yhteisössä. 

”Tämän yhteistyön myötä liiton julkaisutoiminta tekee tavallaan paluun juurilleen, sillä Kuurojen lehden alkutaipaleella lehdestä varattiin osio Kuurojen Urheiluliiton artikkeleille. Tämä yhteistyömuoto päättyi kun SKUL päätti aloittaa Kuurojen urheilulehden julkaisun 25 vuotta sitten. 25 vuoden jälkeen Kuurojen lehti tarjoaa taas tietoa ja kiinnostavia aiheita kuurojen urheilusta.”, kertoo liiton puheenjohtaja Jari Malkamäki

SKUL on aikaisempina vuosina julkaissut Kuurojen urheilulehteä osana liiton varainhankintaa. Kahtena viimeisenä vuotena julkaisutoiminta ei kuitenkaan enää tuottanut varoja liitolle ja oli tappiollista ilmoitusmyynnin päättymisen takia. Lisäksi kentältä tulleen palautteen myötä liitto päätti aloittaa yhteistyön uudelleen Kuurojen lehden kanssa. 

Olemme luoneet Kuurojen lehden kanssa kyselyn, jossa kartoitetaan kiinnostusta urheiluaiheisiin. Kyselyyn kannattaa vastata, jos olet lehden lukija tai kiinnostunut sen tilaamisesta. Kiinnostavatko sinua raportit urheilutapahtumista, asiantuntijoiden kannanotot tai kurkistus urheilijoiden elämään? Kerro meille! Kyselyyn voi vastata 18.4.2022 saakka. 

Tästä kyselyyn

Liitto toivoo vanhoille ja uusillekin lukijoille lukuiloa Kuurojen lehdessä! Seuraava numero 2/2022 ilmestyy kesäkuussa juhannusviikolla.