Leijonien matka kohti vuoden 2023 talviolympialaisia alkaa syksyllä

Erikoinen vuosi on nyt takana ja toivotaan, että tilanne alkaa vähitellen normalisoitua. Deaf Lions, Suomen kuurojen jääkiekkomaajoukkue aloittaa leireilyn syyskuussa Vierumäellä (17.-19.9), tähtäimenä on v. 2023 kevättalvella järjestettävät talviolympialaiset, Quebec Cityssa, Kanadassa. 

Koronapandemian levittyä uusi valmennuskaksikko Öller & Ala-Marttila ei harmittavasti päässyt ollenkaan tositoimiin viime vuonna, sekä EM2020- että MM2021-kisat jouduttiin perumaan. 

Tulevana syksynä leijonalaumaa luotsaa Fredrik Öller ja hänen apuvalmentajanaan toimii Mikko Martikainen. Ari Ala-Marttila aloittaa syksyllä U20 SM-joukkueen päävalmentajana, joten hän ei nyt pysty panostamaan myös Deaf Lions-toimintaan, toivotan Arille tsemppiä uusiin haasteisiin!

Mikko Martikainen on tuttu henkilö sekä joukkueelle että Deaf Lions-faneille, hän toimi joukkueen apuvalmentajana MM2013 ja v. 2015 olympiakisoissa. Nuorten SM-sarjassa ja juniorimaajoukkueessa puolustanut Martikainen on sittemmin pelannut mm. Mestiksessä ja Suomi-sarjassa sekä Italian, Ranskan ja Yhdysvaltojen kiekkosarjoissa. 

Toivotan valmentajille onnea & menestystä tuleviin koitoksiin! Ja kaikille toivotan hyvää kesää ja pysykää terveinä, syksyllä päästään sitten taas jäälle. Ja tavoittelemaan uusia unelmia, yhdessä.

Jutun on kirjoittanut GM Sami Vuoriheimo.

Muut uutiset
Liitto

Tiedote

Viestintäkoordinaattorin Tiaisen työsuhde päättynyt Suomen Kuurojen Urheiluliitto ja viestintäkoordinaattori Tiainen ovat päättäneetyhteisymmärryksessä Tiaisen työsuhteen 21.3.2023

Lue lisää »