SKUL kiittää toiminnanjohtajaa yhteistyöstä

Suomen Kuurojen Urheiluliiton hallitus ja toiminnanjohtaja Eetu Keski-Levijoki ovat todenneet, että yhteiset tavoitteet ovat täyttyneet. Liiton uuden strategian ja vision ollessa valmistumaisillaan, osapuolet ovat arvioineet mennyttä ja tulevaa. Nyt on sopiva hetki jatkaa eteenpäin uusin tuulin tahoillaan.

Liiton puheenjohtaja Jari Malkamäki: ”Haluan kiittää Keski-Levijokea tekemästään työstään liitossa hieman yli kahden vuoden aikana. Näinä vuosina liitto on harpannut lähemmäs nykyaikaa, ja vaatimusten muuttuessa olemme yhdessä tuumineet, että jatkamme eteenpäin uusin voimin.”

Keski-Levijoki kommentoi: ”Olen iloinen siitä, että liitto on kehittynyt näiden kahden vuoden aikana ja suunta on oikea. Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen työskennellyt näiden kahden vuoden aikana. Erityiskiitos menee arjen sankareille – toimistoväelle, lajijaostojen taustoille ja seuratoimijoille, jotka tekevät arvokasta työtä liiton eduksi rakkaudesta kuurojen urheiluun. Toivon kuurojen urheilulle menestyksekästä ja tasa-arvoista tulevaisuutta.”

Liiton tulevista suunnitelmista tiedotetaan myöhemmin riippuen Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän valtion toiminta-avustuksen määrästä vuodelle 2021. Liiton toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja Malkamäki.