Suomen Kuurojen Urheiluliiton sääntömääräinen kevätliittokokous ja seuraseminaari 13.-14.4.2024 

 
 

Suomen Kuurojen Urheiluliiton sääntömääräinen kevätliittokokous ja seuraseminaari järjestetään 13.-14.4.2024 Helsingissä Pitäjänmäellä, urheilujärjestöjen toimipaikassa Sporttitalolla (Valimotie 10, 00380 Helsinki). Kokoustilana toimii kumpanakin päivänä Sininen aula, suoraan hissillä 5.krs.

Lauantaina 13.4. klo 11:00-18:00 on seuraseminaari, jossa käydään tarkemmin läpi liittokokouksen lisätietoja ja keskustelua vaativat asiat sekä paljon muuta tärkeää asiaa. Seuraseminaarin erillisen ohjelman ja aikataulun löydät alla liitteenä.

Varsinainen kevätliittokokous alkaa sunnuntaina 14.4.2023 klo 10:00 ja valtakirjojen tarkistus klo 9:30. Kevätliittokokouksen esityslistalla on vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös, vuosikertomus, vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille, hallituksen esitys yleisten kilpailusääntöjen muutosehdotuksista ja esitys seurojen ja liikuntajaostojen äänimäärän muutoksista sekä jäsenten kokouksen käsiteltäväksi esittämät asiat. Liittokokouskutsu myös liitteenä alla. 

Tärkeät päivämäärät: 

  • Jos jäsenseura haluaa saada jonkin asian liiton kokouksen käsiteltäväksi, tulee seuran tehdä ja lähettää kirjallisen esitys keskiviikko 13.3. mennessä liiton hallituksen sihteerille osoitteeseen joonas.lehtimaki@skul.org

  • Samoin seurojen toimintakertomukset tulee lähettää toiminnanjohtajalle 13.3. mennessä osoitteeseen sini.savolainen@skul.org 

  • Edustajan / edustajien ilmoittautuminen tulee tehdä 31.3. mennessä osoitteeseen sini.savolainen@skul.org

  • Käyttehän jokainen seura myös vastaamassa seurakyselyyn 31.3. mennessä. Kysely on tarkoitettu johtoryhmälle. Linkki kyselyyn

  • Kokouskutsu ja lisätiedot on lähetetty seurojen sähköpostiin 1.3.2024.

  • Kokouksen esityslistan ja materiaalit liitto lähettää seuroille ja ilmoittautuneille kaksi viikkoa ennen liittokokousta 31.3.2024.

 

Liitto tarjoaa osallistujille kumpanakin päivänä lounaan ja päiväkahvit kumpanakin päivänä. Lounastauko kumpanakin päivänä on tien toisella puolen Ravintola Factoryssa (Valimotie 13). Liitto kustantaa yhden edustajan matkakulut halvimman kulkuvälineen mukaisesti. 

Majoituskiintiö kauempaa saapuville on varattu Hotelli Haagasta (Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki).
Seurat hoitavat majoitusvaraukset itse suoraan hotellista edustajansa osalta ja maksavat paikan päällä. Jokainen seura vastaa omista majoituskuluistaan. 

 Lisätietoa varausten tekemiseen:

Varauskoodi: Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry
Varaukset 18.3. mennessä osoitteesta hotel@haaga.fi

Lisätietoa hotellista:
Sijainti, kulkuyhteydet ja kartat 
Ohjeet ennen saapumista


Lajijaostojen edustajat ovat myös tervetulleita varsinkin lauantain seuraseminaariin. Liiittokokouksessa on äänioikeus vain jäsenseurojen edustajilla, mutta kaikilla liiton alaisilla jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus. 

 

Materiaali: 

Liiton kevätkokous ja seuraseminaari 13.-14.4.2024, varsinainen kokouskutsu

Seuraseminaarin ja liittokokouksen ohjelma ja aikataulu 13.-14.4.2024 

 

Jäsenet, lämpimästi tervetuloa mukaan!