Ilmoittaudu mukaan soveltavan liikunnan perusteet -verkkokoulutukseen!

 

Soveltavan liikunnan perusteet -verkkokoulutus on uudistunut! Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry, Suomen Paralympiakomitea, Soveltava Liikunta Soveli ry, Ikäinstituutti ovat yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa kehittäneet soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun perusteet -verkkokoulutuksen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa ja lisätä ymmärrystä siitä, mitä kaikkea on soveltava liikunta, vammais-/paraurheilu ja ikääntyneiden liikunta. Koulutus toimii hyvin orientaatiokoulutuksena yhteistyöjärjestöjen syventäviin täsmäkoulutuksiin.

Soveltavan liikunnan perusteet – verkkokoulutus on kaikille avoin itsenäisesti opiskeltava verkko-opintokokonaisuus. Jokainen osio koostuu oppimateriaaleista ja itsekorjaavista monivalintatenteistä, joten verkko-opintojen tekeminen on helppoa, sitä voi suorittaa omaa tahtia osio kerrallaan ja tuloksen saa välittömästi tehtyjen tenttien jälkeen. Eri osioiden tuntimäärät sisältävät materiaaleihin tutustumisen ja tenttien tekemisen. 

Ilmoittautumiset 7.9.2022 mennessä! Verkkokoulutus on suoritettavissa 5.9.-9.12.2022 välisenä aikana. 

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen seuraavasta linkistä: https://pajulahti.com/kauppa/tuote/soveltavan-liikunnan-perusteet/

Tästä soveltavan liikunnan perusteet -verkkokoulutuksen esitteeseen