Yksilöurheilijan valmennus- ja harjoitustuen hakuaika on 11.1.-11.2.2024 

SKUL ry:n yksilöurheilijan valmennus- ja harjoitustuen hakeminen

Suomen Kuurojen Urheiluliitto jakaa yksilöurheilijan valmennus- ja harjoitustukea vuodelle 2024. Tukea voi saada maksimissaan 1000e per urheilija. 

Tämä määräraha ei koske urheilulajeja, joissa SKUL:lla on lajijaosto (beach Volley, curling, frisbeegolf, futsal, golf, jääkiekko, keilailu, suunnistus). Tämä tuki on yksilöurheilijan valmennus-ja harjoitustuki niille urheilijoille, joiden laji kuuluu Deaflympicsin urheilulajeihin. 

Deaflympics- ja MM- kilpailulajien lista löytyy linkistä: https://www.deaflympics.com/sports

Tuen saaminen edellyttää kriteerien täyttymistä. Hakemukset pisteytetään ja tarkastellaan tulevien arvokilpailuiden mukaan.


Kriteerit valmennus- ja harjoitustuen jakamiselle:

  • Tukia jaetaan SKULin kuulovammaisille yksilöurheilijoille.
  • Tuettavan urheilijan on oltava kuurojen urheiluseuran jäsen tai liiton henkilöjäsen.
  • Jaettava valmennus- ja harjoitustuki on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti valmentautumis-, harjoitus- ja majoituskuluihin. 
  • Hakemuksessa on oltava urheilijan valmentautumissuunnitelma, jonka kautta osoitetaan tavoitteellisuus ja kehittymishalukkuus. 
  • Parin viime vuoden parhaimmat kilpailutulokset.
  • Kilpailulliset/kehitykselliset tavoitteet vuosille 2024-2025. Suunnitelmassa on osoitettava, mihin arvokilpailuihin urheilija tähtää. 
  • Tuen myöntäminen edellyttää raportoinnin tuen käytöstä.
  • Tuki ei ole palkkio menestyksestä, mutta sitä myönnettäessä huomioidaan urheilijan kansainväliset näytöt sekä huomioidaan urheilijan tulos-/menestyskehitys suhteessa lajin kansainväliseen tasoon.

Huomiona, ettei urheilijan muualta saama tuki-/apuraha ei estä saamasta SKULin valmennus- ja harjoitustukea.

Hae rohkeasti valmennus- ja harjoitustukea!

Hakeminen edellyttää kriteerien täyttämistä. Valmennustukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostilla sini.savolainen@skul.org. Sähköposti on tärkeää  nimetä otsikolla: “Yksilöurheilijan valmennus- ja harjoitustuki”.


Hae urheilijatukea viimeistään sunnuntaihin 11.2.2024 mennessä.
Suomen Kuurojen Urheiluliiton hallitus myöntää tuet  sunnuntaina 18.2.2024. Valinnat julkaistaan nettisivuilla sekä henkilökohtaiasesti urheilijoille.