Nuorten urheiluleiri (13-17 vuotiaille)

Nuorten urheiluleirin viisipäiväinen ohjelma on täynnä monipuolista urheilua!

Liikuntakeskus Pajulahden sporttisessa ympäristössä pääset pelaamaan erilaisia kesäisiä urheilulajeja kuten rantalentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa sekä mailalajeja kuten tennistä ja sulkapalloa. Joukkuelajien lisäksi voit kokeilla yksilölajeja kuten yleisurheilua.

Jos sinusta on aina tuntunut että urheilu ei ole sinun juttusi, nyt sinulla on hyvä tilaisuus murtaa ennakkoluulojasi – ehkä löydät oman suosikkilajisi! Urheilun lisäksi leirillä tullaan tutustumaan toisiimme erilaisten ryhmäleikkien ja rennon yhdessäolon parissa.

Majoitumme liikuntakeskus Pajulahden huoneissa. Huonekoko vaihtelee 2 hengen huoneista 12 hengen solu- ja ryhmähuoneisiin. Ruokailemme Pajulahden ravintolassa, jossa tarjolla on maittavaa luomulähiruokaa.

Nuorten urheiluleirin pääjärjestäjänä on Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL). Leiri järjestetään yhteistyössä Kuurojen Liiton nuorisotyön ja LapCI ry:n kanssa.

Ohjelma pidetään sekä suomalaisella viittomakielellä että puhutulla suomen kielellä. Jos tilaa on, voivat myös kuulevat sisarukset tulla leirille mukaan!

Ajankohta: 31.07.2023 – 04.08.2023

Järjestäjä: Suomen Kuurojen Urheiluliitto SKUL ry yhteistyössä Kuurojen Liiton nuorisotyön ja LapCI ry:n kanssa

Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti

Osoite: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie, Nastola, Suomi

Hinta: 150 € (sisarusalennuksena 100 €)

Ilmoittautuminen päättyy: 12.06.2023

Lisätietoja: Saku-Petteri Lehtonen, saku-petteri.lehtonen@skul.org ja 040 1394 229 (tekstiviesti)