Suomelle pettymys beach volleyssa, häviö Saksalle

Tänään 11.5 Suomen pari Ahola/Ropponen kohtasi tänään Saksan ykkösjoukkueen Pahler/Templin puolivälierissä. Suomi hävisi Saksalle erälukemin 1 – 2.
Ensimmäisessä erässä Suomi oli selvästi parempi aloitussyötöissä. Erän alussa Suomi napsii varmalla pelillä pisteitä ja johti erää selvästi. Ennakkoon tutkittiin saksalaisten pelitapaa hyökkäyksissä ja tätä tietoa käytettiin hyväksi ensimmäisessä erässä. Suomi torjui hyvin saksalaisten hyökkäyksiä verkon alueella. Erä meni Suomelle selvästi 21 – 10.

Toisen erän alussa Suomi oli ihan hukassa avaussyöttöjen kanssa. Avaussyötöt menivät suoraan verkkoon tai menivät väärään pelaajaan saksalaisten pelikenttään. Saksa sai erän alussa ilmaisia pisteitä ja karkasi suurimmillaan 5 pisteen eroon.  Puolustus ei ollut Suomella samaa tasoa kuin ensimmäisellä erällä. Erän puolivälin jälkeen Suomi alkoi raivokkaasti napsia pisteitä Saksasta mutta erä loppui liian aikaisin Suomen kannalta. Erä Saksalle lukemin 18 – 21. Tämä erä oli ehkä Suomen huonoin erä tähän menneessä.

Kolmas eräs meni tasaisesti ja molemmat parit ottivat pisteitä ja erän puolivälissä Suomi ei saaneet tärkeitä palloja, jotka voisivat kääntää erän ja koko pelin Suomelle. Näissä palloralleissa Saksa sai elintärkeitä pisteitä, erä ja koko ottelu meni Saksalle 12 -15.

Sinivalkoisilla silmälaseilla katsottuna peliä parempi joukkue hävisi ottelun, toisen erän karkeat virheet ratkaisivat tämän ottelun saksalaisille. Seuraavaksi Suomi kohtaa Saksan kakkosjoukkueen sijoituspeleissä 5-8 sijoista 11.5. iltapäivän otteluissa.. Ottelun voittaja jatkaa 5.-6 sijan otteluun ja häviäjä 7.-8. sijan otteluun.