SKUL ry:n yksilöurheilijan valmennus- ja
harjoitustuen hakeminen

Suomen Kuurojen Urheiluliiton hallitus on myöntänyt 4000€ määrärahan liitolle jaettavaksi yksilöurheilijan valmennus-ja harjoitustukea varten vuodelle 2023. 

Tämä määräraha ei koske urheilulajeja, joissa SKUL:lla on lajijaosto (beach Volley, curling, frisbeegolf, futsal, golf, jääkiekko, keilailu, suunnistus). Tämä tuki on yksilöurheilijan valmennus-ja harjoitustuki niille urheilijoille, joiden laji kuuluu Deaflympicsin urheilulajeihin. 

Deaflympics- ja MM- kilpailulajien lista löytyy linkistä: 

Tuen saaminen edellyttää kriteerien täyttymistä. Hakemukset pisteytetään ja tarkastellaan tulevien arvokilpailuiden mukaan. 

Kriteerit valmennus- ja harjoitustuen jakamiselle: 

● Tukia jaetaan SKULin kuulovammaisille yksilöurheilijoille. 

● Tuettavan urheilijan on oltava kuurojen urheiluseuran jäsen. 

● Jaettava valmennus- ja harjoitustuki on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti valmentautumis-, harjoitus- ja majoituskuluihin. 

● Hakemuksessa on oltava urheilijan valmentautumissuunnitelma, jonka kautta osoitetaan tavoitteellisuus ja kehittymishalukkuus. 

● Parin viime vuoden parhaimmat kilpailutulokset. 

● Kilpailulliset/kehitykselliset tavoitteet vuosille 2023-2025. Suunnitelmassa on osoitettava, mihin arvokilpailuihin urheilija tähtää. 

● Tuen myöntäminen edellyttää raportoinnin tuen käytöstä. 

● Tuki ei ole palkkio menestyksestä, mutta sitä myönnettäessä huomioidaan urheilijan kansainväliset näytöt sekä huomioidaan urheilijan tulos-/menestyskehitys suhteessa lajin kansainväliseen tasoon. 

Huomiona, ettei urheilijan muualta saama tuki-/apuraha ei estä saamasta SKULin valmennus ja harjoitustukea. 

Hae rohkeasti valmennus- ja harjoitustukea! 

Hakeminen edellyttää kriteerien täyttämistä. Valmennustukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostilla sini.savolainen@skul.org. Sähköposti on tärkeää nimetä otsikolla: “Yksilöurheilijan valmennus- ja harjoitustuki”. Hakemus tulee olla suomen kielellä kirjoitettuna, mutta hakemukseen voi liittää myös viittomakielisen videon. 

Hae urheilijatukea viimeistään sunnuntaihin 9.4.2023 mennessä. 

Suomen Kuurojen Urheiluliiton hallitus myöntää tuet lauantaina 15.4.2023. Valinnat julkaistaan SKUL:n liittokokouksessa, 15.4. Helsingissä. Lisäksi ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Katso viittomakielinen tiedote täältä.