Osallistu mukaan viittomakieliseen Reilun kilpailun koulutukseen ma 29.5.2023

Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry sitoutuu liikunnan ja urheilun yleisiin eettisiin arvoihin, reilun pelin periaatteisiin ja puhtaaseen urheiluun.  SKUL:n Reilun kilpailun ohjelmien tavoitteena on tukea rehellistä, vastuullista, yhdenvertaista sekä  tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistämällä sääntöjen ja kanssa kilpailijoiden kunnioittamista, tasapuolisia kilpailutilanteita sekä puhtaan ja reilun kilpailun arvoja.

KATSO VIDEO

SKUL ry on rakentanut liitolle oman Reilun kilpailun ohjelman jäsenistön tueksi ja liitto järjestää vuosittain Reilun kilpailun koulutuksen viittomakielellä ZOOM- ja livekoulutuksena maajoukkuetoiminta-, lajijaosto- ja seuratoimintatasolle. Liitto on sitoutunut kouluttamaan kaikki kuluvan vuoden arvokilpailuihin lähtevät urheilijat ja sidosryhmät, joten koulutus on pakollinen. Koulutus sisältää antidopingkoulutuksen sekä kilpailumanipulaation torjunta koulutuksen. 

Koulutus järjestetään maanantaina 29.5. klo 17:30-19:30 SUEK:n kanssa yhdessä viittomakielellä, ja sisältö vastaa Reilun kilpailun ohjelman aiheita (antidoping koulutus ja kilpailumanipulaation torjunta koulutus). Viittomakieliseen koulutukseen on mahdollisuus osallistua ZOOM:in välityksellä tai paikan päällä Sporttitalolla (Valimotie 10, 00380 Helsinki). Koulutuspaikkana on Sporttitalon 6.krs Barcelona-tila. Koulutuksen kesto yhteensä n.2h.

Ilmoittautuminen tulee tehdä SuomiSportin kautta. Vastaa samalla osallistutko 29.5. etänä tai paikalla olevana vai käytkö koulutuksen itsenäisesti verkkokoulutuksena. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään maanantaihin 22.5.2023 mennessä: https://www.suomisport.fi/events/fe0f9b65-ce7f-404a-8e89-9e01e624078d

Jos viittomakielinen koulutus ei millään sovi aikatauluusi, tai jos kirjoitettu suomen, ruotsin tai englannin kielen taito on sujuvaa, voi koulutuksen käydä hyvin verkkokoulutuksena itsenäisesti. Vastaava koulutus on Puhtaasti paras- ja Reilusti paras- verkkokoulutus, joiden kesto n.30-45min per koulutusosio.  Erityisesti koulutukset tulee urheilijan, joukkueenjohtajan ja valmentajan käydä ennen arvokilpailuihin lähtemistä. Lisäksi koulutus on suositeltava jo kaikille liiton lajien lajivastaaville. 

TERVETULOA KOULUTUKSEEN!

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Sini Savolainen, sini.savolainen@skul.org, +358 405399486

Ohessa materiaalia:
1. TIEDOTE LADATTAVANA
2. TIEDOTE VIITTOTTUNA VIDEONA
3. LYHYT POWERPOINT AIHEESTA
4. REILUN KILPAILUN OHJELMA (LAAJA)