URHEILU KUULUU KAIKILLE!

Varmistetaan, että myös kuurot ja huonokuuloiset lapset ja nuoret tietävät sen

Haasteet kuulon kanssa eivät ole este menestymiselle urheilun maailmassa, mutta monille halukkaille kuulevien maailman kynnys on liian korkea. Matalan kynnyksen vertaistukileireillä lapset ja nuoret saavat kipinän liikuntaan ja urheiluun, ja heidän luottamus itseensä vahvistuu. 

Urheilu kuuluu kaikille, ja nyt on mahdollisuutenne madaltaa tätä #kuulokynnystä

Tavoitteenamme on vuoteen 2025 mennessä saada sata rohkeaa yritystä mukaan mahdollistamaan SKUL:n matalan kynnyksen lasten ja nuorten urheiluleiritoimintaa sekä tarjoamaan vaikutuspiirimme lapsille ja nuorille mahdollisuuden lähteä omalle urheilijan polulleen. Olemme nimenneetkin kampanjamme nimellä #operaatiosata

Yksityislahjoittajat voivat olla tukemassa kampanjan tavoitetta lahjoittamalla kertalahjoituksena MobilePaylla numeroon 83000. (Lupanumero RA/2020/1003)
Lahjoituksen jälkeen voit kertoa muillekin olevasi mukana. Lataa kuva alta ja jaa se sosiaalisessa mediassa. 

Olen mukana lahjoittajana. Lataa materiaalia täältä.

Leirit ovat toimintamme ytimessä

SKUL:n keräysvarat kerätään lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluleireihin leireihin, joita järjestämme ympäri Suomea. Leirit ovat matalan kynnyksen paikkoja, joissa jokainen lapsi ja nuori voi harrastaa ja kokeilla kiinnostavia lajeja omalla tavallaan. Lajileireillä nuori pääsee jo askeleen lähemmäs kuurojen urheilua ja lajipolkua. Tutustu SKUL:n järjestämiin, tukesi avulla toteutettuihin leireihin. 

Kampanjaa ovat tukemassa:

Näin lähdet mukaan tukemaan toimintaamme:

Tämän helpommaksi ei osallistuminen voi muuttua. Voit lahjoittaa oheisen lomakkeen kautta. Muistathan, että yrityksellä on mahdollisuus saada verovähennyksiä pienestä lahjoituksesta yleishyödylliseen tarkoitukseen. Pieneksi lahjoitukseksi lasketaan korkeintaan 850 euron lahjoitus.

Yrityslahjoittajat

Tutustu urheilijoihimme

Nämä urheilijat ovat meidän nykynuorten esikuvia. Tuetaan nuoria nyt, jotta hekin voivat unelmoida olevansa urheilijoita tulevaisuudessa!

 Urheilijatarinoiden takana on kolme edustusurheilijaamme, jotka kertovat omasta urastaan ja kokemuksistaan. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan kyseisen urheilijan tarinan! Aikuisurheilijat toimivat esikuvina meidän tulevaisuuden nuorille urheilijoille. 

Cecilia Hanhikoski
Jimmy Raninen
Sara-Elise Ruokonen