MILTÄ MENESTYS KUULOSTAA?

Varmistetaan, että myös kuurot ja huonokuuloiset lapset ja nuoret tietävät sen

Tiesitkö, että Suomessa urheilee yleisissä sarjoissa parisataa kuuroa ja huonokuuloista. Haasteet kuulon kanssa eivät ole este menestymiselle urheilun maailmassa, mutta monille halukkaille kuulevien maailman kynnys on liian korkea. 

Urheilu kuuluu kaikille, ja nyt on yritysten mahdollisuus madaltaa tätä #kuulokynnystä

Etsimme vuosien 2022-2025 aikana sata rohkeaa yritystä, jotka lähtevät mahdollistamaan SKUL:n toimintaa, ja tarjoamaan vaikutuspiirimme lapsille ja nuorille mahdollisuuden lähteä omalle urheilijan polulleen. Olemme nimenneetkin kampanjamme nimellä #operaatiosata

Leirit ovat toimintamme ytimessä

SKUL:n keräysvarat kerätään lasten ja nuorten leireihin, joita järjestämme ympäri Suomea. Leirit ovat matalan kynnyksen paikkoja, joissa jokainen lapsi ja nuori voi harrastaa ja kokeilla kiinnostavia lajeja omalla tavallaan. Tutustu SKUL:n järjestämiin, tukesi avulla toteutettuihin leireihin. Linkin kautta vuoden 2023 toteutettuja leirejä.  

Kampanjaa ovat tukemassa:

Näin lähdet mukaan tukemaan toimintaamme:

Tämän helpommaksi ei osallistuminen voi muuttua. Voit lahjoittaa oheisen lomakkeen kautta. Muistathan, että yrityksellä on mahdollisuus saada verovähennyksiä pienestä lahjoituksesta yleishyödylliseen tarkoitukseen. Pieneksi lahjoitukseksi lasketaan korkeintaan 850 euron lahjoitus.

Yrityslahjoittajat

Tutustu urheilijoihimme

Urheilijatarinoiden takana on kolme edustusurheilijaamme, jotka kertovat omasta urastaan ja kokemuksistaan. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan kyseisen urheilijan tarinan! Aikuisurheilijat toimivat esikuvina meidän tulevaisuuden nuorille urheilijoille. 

Cecilia Hanhikoski
Jimmy Raninen
Sara-Elise Ruokonen