Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuorten talviurheiluleiri (13-17 vuotiaille)

22.02.2024 - 26.02.2024

Nuorten talviurheiluleiri tarjoaa 13-17-vuotiaille kuuroille ja huonokuuloisille nuorille mahdollisuuden kokea monipuolista talviurheilua upeissa puitteissa Urheiluopisto Vuokatissa. Leirillä saat kokeilla erilaisia talvilajeja, pääset tapaamaan kuuroja ja huonokuuloisia aikuisia roolimalleja sekä luot ystävyyksiä samanhenkisten nuorten kanssa. ⛷️⛸️🏒

Kenelle leiri on?

Tämä leiri on suunniteltu erityisesti 13–17-vuotiaille kuuroille tai huonokuuloisille nuorille, jotka rakastavat talviurheilua tai haluavat kokeilla sitä ensimmäistä kertaa. Riippumatta kokemustasostasi, olet tervetullut mukaan!

Millainen on leiripaikka?

Leiri tapahtuu laadukkaassa Urheiluopisto Vuokatissa, joka tarjoaa upeat puitteet talviurheilulle. Lumiset maisemat ja modernit tilat luovat täydellisen ympäristön unohtumattomalle talvileirille.

Mitä leirillä tehdään?

Leirin nelipäiväinen ohjelma on täynnä monipuolista talviurheilua! Pääset kokeilemaan mm. hiihtoa, luistelua, curlingia ja vauhdikkaita jääpelejä. Suunnittelemme myös mahtavan laskettelureissun, joka on varmasti ikimuistoinen kokemus. Urheiluopisto Vuokatissa on lisäksi monenlaisia sisäliikuntamahdollisuuksia, joten voimme taata hauskuutta ja liikuntaa joka päivä, säästä riippumatta!

Keitä ovat leirin aikuiset?

Leirin johtaja ja ohjaajat ovat itsekin kuuroja tai huonokuuloisia, joten saat vertaistukea ja opastusta aikuisilta, jotka ovat samanlaisia kuin sinä! He ovat myös inspiroivia roolimalleja, jotka kannustavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Entä muut leiriläiset?

Leirillä kohtaat samanhenkistä seuraa ja voit luoda ystävyyksiä muiden kuurojen ja huonokuuloisten nuorten kanssa. Täällä voit olla oma itsesi ja tuntea kuuluvasi joukkoon. Meillä on paikalla viittomakielen tulkit, jotka varmistavat, että jokainen osallistuja tuntee olonsa tervetulleeksi ja ymmärretyksi.

Tule siis mukaan unohtumattomalle talviseikkailulle! Leiri järjestetään Suomen Kuurojen Urheiluliiton (SKUL) toimesta yhteistyössä Kuurojen Liiton nuorisotyön sekä muiden viittomakieli- ja kuuloalan järjestöjen kanssa. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tällä ainutlaatuisella talvileirillä!

Ilmoittautumiset: LINKKI TULOSSA.

Tiedot

Alkaa:
22.02.2024
Loppuu:
26.02.2024
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vuokatti urheiluopisto
Opistontie 4
Vuokatti, 88610 Suomi
+ Google Map