Ladataan Tapahtumat

Turvallisempi toimintaympäristö liikunta- ja urheiluyhteisöissä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Turvallisempi toimintaympäristö liikunta- ja urheiluyhteisöissä

06.11.2024 18:00 - 20:00


Suomen Kuurojen Urheluliitto ry järjestää koulutuksen aiheesta ”Turvallinen toimintaympäristö liikunta- ja urheiluyhteisöissä”
yhteistyössä Väestöliiton sekä mahdollisesti muiden yhteistyökumppanien kanssa. Koulutus järjestetään puhutulla suomen kielellä tulkattuna suomalaiselle viittomakielellä sekä suomalaisella viittomakielellä.

Ilmoittautuminen koulutukseen avataan elokuussa 2024.
Mutta laita koulutus jo kalenteriisi. 

Koulutus järjestetään etänä Zoomin kautta jotta osallistumaan pääsee kaikki SKUL:n jäsenseurat, liikuntajaostot, lajijaostot ja jokainen näiden yhteisöjen jäsen. Koulutukseen voi olla mahdollista osallistua ehkä myös paikanpäällä, mutta tämä varmistuu lähempänä koulutusta.

Koulutus on kaikille SKUL:n jäsenille avoin ja koulutukseen voi osallistua kuka vain roolista riippumatta.
Koulutusillan aihepiiri on laaja ja keskustelut sekä esimerkit sivuavat liikunta- ja urheluyhteisön aiheita.
Sporttiyhteisö on laajasti yhteistyössä Väestöliiton kanssa ja Suomen Olympiakomitea on tehnyt Väestöliiton kanssa yhteistyössä ohjeistuksen urheiluseuroille kuinka toimia jos kohtaat seurassa epäasiallista käytöstä ja aiheeseen liittyviä rikkomuksia. Urheiluyhteisössä on myös käytössä laajemmin Et ole yksin -palvelu: https://www.etoleyksin.fi

Lisäksi SKUL on muodostanut yhteiset Turvallisen tilan ohjeet koko Suomen Kuurojen Urheiluliiton jäsenistölle ja yhteisölle.

Tämä koulutus on koulutussarjan 1.osio. Jatkokoulutus on kohdennettu suppeammalle osallistujajoukolle ja toinen koulutus järjestetään talvella 2025. 2.osion koulutus on kohdennttu seurojen, liikuntajaostojen ja lajijaostojen häirintäyhdyshenkilöille.

Tiedot

Päivämäärä:
06.11.2024
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Zoom