Pajulahdesta tulee SKUL:n virallinen valmennuskeskus

Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahti ja Suomen Kuurojen Urheiluliitto ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyöstä, joka alkaa 1.1.2021. Jatkossa liiton leirit ja huippu-urheilutoiminta keskittyvät ensisijaisesti Pajulahteen ja sen alueelle.

– Pajulahti on tukenut vammaisurheilua pitkään. Pajulahti haluaa edistää liikuntakulttuuria monin tavoin ja mahdollistaa liikkumisen riemun kaikille ihmisille. Paikan fasiliteetit ovat menneet eteenpäin viime vuosina ja lisäksi tulevien vuosien suunnitelmat kertovat, että Pajulahti haluaa olla edelläkävijä monessa asiassa. Pajulahdessa maajoukkuetasoiset urheilijamme pääsevät valmistautumaan entistä laadukkaammin tuleviin arvokisoihin ja kuntoliikkujillamme on mahdollisuus virkistäytyä monipuolisissa olosuhteissa. Keskittämällä voimavarat yhteen paikkaan saamme entistä enemmän uutta resurssia toimintaamme. Pajulahden arvot liikunnasta kohtaavat liittomme arvojen kanssa ja yhteistyön solmimiseen oli selvä molemminpuolinen tahto. Olen syystäkin iloinen kolmivuotiseen yhteistyöhön ja siihen, että liitto ottaa yhden askeleen eteenpäin tällä yhteistyösopimuksella, kertoo toiminnanjohtaja Eetu Keski-Levijoki.

Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski iloitsee myös tulevasta yhteistyöstä:

– Uuden kolmevuotisen yhteistyön myötä uskon, että pääsemme Suomen Kuurojen Urheiluliiton kanssa yhteistyössä uudelle tasolle. Teemme yhteistyötä kokonaisvaltaisesti niin valmennukseen, osaamiseen, tapahtumiin kuin kuurojen urheilun yleiseen tunnettuuteenkin liittyen. Konkreettisen yhteisen tekemisen ohella yhteistyö sopii meille erittäin hyvin myös arvojemme puolesta.

X